- 5,857
- 2,058
- 113
Spikirde bomba hadi Burak birazdaha hızlı ulan ilerde hızlı adammi var ki hızlı olsun
Bak gördün mü kontraya çıkıyoruz Burak aldı topu rakip ceza sahasını geçtim yarı sahasında oyuncumuz yok 😂Aga şu kadroyla galleri yenemiyosak gerçekten elenelim yani yani şu şenol güneş delirtti beni ya yedek kulübesi şu maçı çevirecek şekildeyken adam ilk 11 de başlatmadığı merihi 2. yarı oyuna alıyor hadi okey diyelim ona yusufu niye alırsın sen , kenan karaman şu takımda yeri olcak oyuncu mu umut meraş desen aynı keza deliriyorum deliriyorum
Merih demiralla yusuf yazıcı koşcak yanına onu bekliyo oyuna o yüzden aldıBak gördün mü kontraya çıkıyoruz Burak aldı topu rakip ceza sahasını geçtim yarı sahasında oyuncumuz yok 😂
Orkun Kökçü neden oynamaz Taylan neden oynamaz Serdar dursun milli takıma neden alınmaz kerem neden yedeklerde bile yok irfan neden oynamazMerih demiralla yusuf yazıcı koşcak yanına onu bekliyo oyuna o yüzden aldı
Yahu kerem aktürk halil dervişoğlu taylan daha da geriye gidersek ardayla caneri milli takıma neden almazsın yedekte dursalar bile ateşlerler takımıOrkun Kökçü neden oynamaz Taylan neden oynamaz Serdar dursun milli takıma neden alınmaz kerem neden yedeklerde bile yok irfan neden oynamaz
İyi oldu bale gol atmasın cimbom kiralayacak fiyatı düşerSon zamnlarda gördügüm en kötü penaltı atışlarından
Burak giydiriyo ne varsa hakemeOda birşeymi kenani 75 dakka sahada tuttu tam bir komedi