- 4,695
- 4,695
- 113
10:30'dan itibaren izleyebilirsiniz.
Biz bunları yıllardır izliyoruz dost günaydın
10:30'dan itibaren izleyebilirsiniz.
bu dediğimle gerçekten zengin olabilirsiniz, değerlendirinbazı şeyleri anlamak hiç zor değil, euro ligde de alt üst yerine ikilik üçlük bahsi alın derim. hakemler fazla kolay faul çalıyorsa ikilik olacak bir maç değildir diye bilin.
Sen oldun mu zengin kral?bu dediğimle gerçekten zengin olabilirsiniz, değerlendirin
tek maç 5-6 bin lira basıyorum, canlıda faule oynatan bi altyapı olmadığı için iki sayılık statlarına oynayabiliyorum sadece. bir buçuk periyot izledikten sonra faule oynama şansım olsa maaşın yarısını her hafta basardımSen oldun mu zengin kral?
dostum alt ust yapmak en kolay seylerden biri. Kendim de uzun yillar basketbol oynadim kuluplerde. Point Shaving nedir arastirmani oneririmhakemlerin basketbolda yapamayacağı tek şey alt üst yapmak, savunma yapmayan bir takıma karşı ikilik çok rahat olabilir değil mi üst olmazsa bile. hakemler buna karışabiliyor, pota altında en ufak temastan sonra turnike kaçarsa pota altında iki uzun kalıyor hücum ribaundu için, hakem de late call yapıp iki atış veriyor yine 2 sayı oluyor ama 2 sayılık olmuyor.
bakayım birdostum alt ust yapmak en kolay seylerden biri. Kendim de uzun yillar basketbol oynadim kuluplerde. Point Shaving nedir arastirmani oneririm