Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tuttur Promokod Yeni 3 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cemcem123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
901
989
93
benim son kupon 750tl ondan sonraki 3tl prokod kuponu 3tl yani 3tlmi yuklenecek -:)

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
Smsmi yollucaz simdi hesabimami tanimlancak bisey anlamadim

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
Benim tuttur hesabımda 400 tl var yanlışmı yaptılar bilmiyorum şuan ben şoktayım

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
Herhangibir bisey gonderdinmi biyere kardesim hesap 0 suan
Yok göndermedim ben çok eskiden belki 300-400 bin oynamışlığım var tutturda çok hediye verdiler daha önce uzun zamandır oynamıyordum 400 çekilemez bakiye olarak yüklemişler

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Arada misliye bilyonere yatiriom bibok verdgi yok keske buna yatiraydim

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Yok göndermedim ben çok eskiden belki 300-400 bin oynamışlığım var tutturda çok hediye verdiler daha önce uzun zamandır oynamıyordum 400 çekilemez bakiye olarak yüklemişler
O kadar oynarsan normal bence önceden yüklenmiştir

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
Canli yardima sordum msj gelen kisilere tanimlanckmis hesap 0 yine kol saati arkadaslar ne ugursuzluktur bu bet10 bonusuda kacirdik

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
O kadar oynarsan normal bence önceden yüklenmiştir
Yok bu promokod ile daha geçen hafta oynadım yoktu ama mesela yaklaşık 6 yıldır tutturda yüklü oynamıyorum ama her doğum günümde 150-200 lira para verirler bana çok hediyede gönderdiler mesela tavla, fenerbahçe forması bere atkı kupa, fenerbahçe maçlarına bilet hala adamlar beni unutmuyor şimdide 400 lira vermişler garipler hala bende para var zannediyor

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Yok bu promokod ile daha geçen hafta oynadım yoktu ama mesela yaklaşık 6 yıldır tutturda yüklü oynamıyorum ama her doğum günümde 150-200 lira para verirler bana çok hediyede gönderdiler mesela tavla, fenerbahçe forması bere atkı kupa, fenerbahçe maçlarına bilet hala adamlar beni unutmuyor şimdide 400 lira vermişler garipler hala bende para var zannediyor
Yapay zeka buniste dostum herseyimizi takip ediyorlar alislanliklarimizi nekdara yatirdigini vs.once yatirdiysan tarlayi evi barki satip tekrar yatiri bu diye dusunuyordur :)

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,055
10,630
113
Bende 70tllik yapmıştım. Sms geldimi diye sordu bana bende numara eski dedim. Hakkı olanlara eklenecek dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...