- 6,416
- 2,549
- 113
Bonus tuzağına düştük desene ondan önceki 500 tl idi
Bonus tuzağına düştük desene ondan önceki 500 tl idi
Herhangibir bisey gonderdinmi biyere kardesim hesap 0 suanBenim tuttur hesabımda 400 tl var yanlışmı yaptılar bilmiyorum şuan ben şoktayım
Yok göndermedim ben çok eskiden belki 300-400 bin oynamışlığım var tutturda çok hediye verdiler daha önce uzun zamandır oynamıyordum 400 çekilemez bakiye olarak yüklemişlerHerhangibir bisey gonderdinmi biyere kardesim hesap 0 suan
O kadar oynarsan normal bence önceden yüklenmiştirYok göndermedim ben çok eskiden belki 300-400 bin oynamışlığım var tutturda çok hediye verdiler daha önce uzun zamandır oynamıyordum 400 çekilemez bakiye olarak yüklemişler
Anasını satim keşke geçen hafta burdan oynasaydık nerden bilecen amaArada misliye bilyonere yatiriom bibok verdgi yok keske buna yatiraydim
Yok bu promokod ile daha geçen hafta oynadım yoktu ama mesela yaklaşık 6 yıldır tutturda yüklü oynamıyorum ama her doğum günümde 150-200 lira para verirler bana çok hediyede gönderdiler mesela tavla, fenerbahçe forması bere atkı kupa, fenerbahçe maçlarına bilet hala adamlar beni unutmuyor şimdide 400 lira vermişler garipler hala bende para var zannediyorO kadar oynarsan normal bence önceden yüklenmiştir
Yapay zeka buniste dostum herseyimizi takip ediyorlar alislanliklarimizi nekdara yatirdigini vs.once yatirdiysan tarlayi evi barki satip tekrar yatiri bu diye dusunuyordurYok bu promokod ile daha geçen hafta oynadım yoktu ama mesela yaklaşık 6 yıldır tutturda yüklü oynamıyorum ama her doğum günümde 150-200 lira para verirler bana çok hediyede gönderdiler mesela tavla, fenerbahçe forması bere atkı kupa, fenerbahçe maçlarına bilet hala adamlar beni unutmuyor şimdide 400 lira vermişler garipler hala bende para var zannediyor
Zaten yemliyorlar sürekli ama ben bittim okey boşta dönüyom sıfırı tükettimYapay zeka buniste dostum herseyimizi takip ediyorlar alislanliklarimizi nekdara yatirdigini vs.once yatirdiysan tarlayi evi barki satip tekrar yatiri bu diye dusunuyordur
İzle knkiCanli yardima sordum msj gelen kisilere tanimlanckmis hesap 0 yine kol saati arkadaslar ne ugursuzluktur bu bet10 bonusuda kacirdik