Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Twitter Hesabımız Hakkında Bilgilendirme!!

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,271
73,684
21,113
Merhaba Arkadaşlar 2500 takipçili twitter hesabımız kısıtlandırılmıştır. Hesabımız kapatılmamış ama hesaba giremiyoruz. Mail olarak geri açılması için bildirimimizi yaptık Açılırsa tekrar ordan devam edeceğiz.Açılmazsa yeni twitter hesabımızdan devam edeceğiz.

Yeni Twitter Hesabımız

Gfbridvan1907

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,003
8,402
113
Merhaba Arkadaşlar 2500 takipçili twitter hesabımız kısıtlandırılmıştır. Hesabımız kapatılmamış ama hesaba giremiyoruz. Mail olarak geri açılması için bildirimimizi yaptık Açılırsa tekrar ordan devam edeceğiz.Açılmazsa yeni twitter hesabımızdan devam edeceğiz.

Yeni Twitter Hesabımız

Bilgilendirme icin tesekkurler

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Takibe alındı.tesekkurler bilgilendirme icin
Bu twiter hesapları neden kısıtlanıyor spamlaninca mi. Geçen benim Twitter hesabında kisitlandi sitenin tekine küfür etmiştim sonra o mesajı silerseniz 1 gün sonra kısıtlama kalkacak yazdı. 1 gün boyunca RT fav twit hiç bir şey atamadım sadece hesaba giriş yapılıyor başka bir şey yapılmıyordu.kufur mesajını sildim ertesi gün düzeldi.

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,160
51,385
113
Takibe alındı.tesekkurler bilgilendirme icin
Bu twiter hesapları neden kısıtlanıyor spamlaninca mi. Geçen benim Twitter hesabında kisitlandi sitenin tekine küfür etmiştim sonra o mesajı silerseniz 1 gün sonra kısıtlama kalkacak yazdı. 1 gün boyunca RT fav twit hiç bir şey atamadım sadece hesaba giriş yapılıyor başka bir şey yapılmıyordu.kufur mesajını sildim ertesi gün düzeldi.
Bi kaç kişiden fazla spam edildiğin zaman öyle oluyor site senin hesabı Bi kaç kişiye şikayet ettirmiştir yoksa 1 kişinin şikayetiyle olmuyor öyle

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,603
691
113
Bilgilendirme için teşekkürler. Takib istek gönderildi..

ramo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,898
800
113

Yeni Twitter Hesabımız

Baskan rt yapmak kapal8 yalniz

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
bu da kapalı askıda