nasıl bir sorun çıkıyor üstad chrome dan ekran görüntüsü atabilir misinChromeden girilmiyor reis foruma yandexten girdim zar zor bilginiz olsun. @Shellac
üstad geçmişi bir kere silsen düzlecek muhtemelen cache den okuyor olabilirBöyle kaliyor başkanim ilk başlarda netten sandim ama yok değil. Dün gece baya bekledim yok olmuyor hep boyle kaliyor. Yandexte sorun yok ama tik tik giriyor
Ekli dosyayı görüntüle 150713
Tamamdir başkanim öyle denimüstad geçmişi bir kere silsen düzlecek muhtemelen cache den okuyor olabilir
Bilgi için teşekkürler abim uzun zamandır yoktum sıkıntılarım vardı ve hesapta bulamadım bugün gördüm yeni geceniz güzel olsun kolay veMerhaba Arkadaşlar 2500 takipçili twitter hesabımız kısıtlandırılmıştır. Hesabımız kapatılmamış ama hesaba giremiyoruz. Mail olarak geri açılması için bildirimimizi yaptık Açılırsa tekrar ordan devam edeceğiz.Açılmazsa yeni twitter hesabımızdan devam edeceğiz.
Yeni Twitter Hesabımız
İlk takibi ben attım başkan atesle bi 5 k harçlık
Ee buda askıya girmiş.nedir bu ben anlamadım biri uğraşıyor forumla
Telegram varmı baskanMerhaba Arkadaşlar 2500 takipçili twitter hesabımız kısıtlandırılmıştır. Hesabımız kapatılmamış ama hesaba giremiyoruz. Mail olarak geri açılması için bildirimimizi yaptık Açılırsa tekrar ordan devam edeceğiz.Açılmazsa yeni twitter hesabımızdan devam edeceğiz.
Yeni Twitter Hesabımız