- 7,298
- 3,260
- 113
bana uçak bile gelmediEn alttaki secenek carkda yok heraldeEkli dosyayı görüntüle 118039
bana uçak bile gelmediEn alttaki secenek carkda yok heraldeEkli dosyayı görüntüle 118039
KNka ciksinda parasini isticem.siteden.ama sanmiyorum cikacagini.algoritmasi farklibana uçak bile gelmedi
2400 biletle karnaval takasi var dost "yuzde yuz gelmesiyle bide"😀 300 liralik cevrim ile hesap edersek kac k ediyorKNka ciksinda parasini isticem.siteden.ama sanmiyorum cikacagini.algoritmasi farkli
Garibana vermezler bence ,dümenden 2 kisi paylasirlar kazandilar vs diye2400 biletle karnaval takasi var dost "yuzde yuz gelmesiyle bide"😀 300 liralik cevrim ile hesap edersek kac k ediyor
Aynen valla bide carktan 5k cikaran olmus. Ameliyatlami cikardi merak ediyom. 30 tur dondurdum hep gezi cikti. Canli destekten zar zor bi 30 free kopardim 🤣 zoruma gitti yavGaribana vermezler bence ,dümenden 2 kisi paylasirlar kazandilar vs diye
Hicbir sarti yok 100 yap cek istedigin alandabeyler bişi sorucam bana çarktan 15 freespin ondan da 40 tl fırlattı site bunun yatırım şartı bilmem ne şartı cartı curtu var mı canlı desteğe bağlanmıyo site
7 rozet toplayinca 1 kez daha ceviriyosun gezi ve kizlar geliyorRozet olayı nedir brolar arada o da çıkıyor.
AnlamadimÇark ücretsiz gezi va var onlara yatirimmi isticek yok
o zaman gelsin gızlarrr7 rozet toplayinca 1 kez daha ceviriyosun gezi ve kizlar geliyor
Yok şart falan iki defa spin çıktı birinde 100 birinde 200 10 dk da yolladılar hiç yatırımım yok çok sağlam sitebeyler bişi sorucam bana çarktan 15 freespin ondan da 40 tl fırlattı site bunun yatırım şartı bilmem ne şartı cartı curtu var mı canlı desteğe bağlanmıyo site
yok direk çekebilionbeyler bişi sorucam bana çarktan 15 freespin ondan da 40 tl fırlattı site bunun yatırım şartı bilmem ne şartı cartı curtu var mı canlı desteğe bağlanmıyo site
2 kere tek gitmeyi talep etBen kazandim tatili beyler kimi gotureyim