- 9,772
- 5,718
- 113
tbrıklerÜstteki geldi Brezilya'ya kaldık Ekli dosyayı görüntüle 320360
tbrıklerÜstteki geldi Brezilya'ya kaldık Ekli dosyayı görüntüle 320360
Konu bekleme de abi :\son beğeni @denizgltsry
dost çekilişi adminler yapar kurallar gereğiTamam o zaman gol öncesi beğenenler arasında çekiliş yapayım çekim geldiğinde
Olabilir dost sectigin kişilere Dm atabilirsinGelirse çekiliş yapmıştım ben ama adminler düzenlemiş galiba
Çekiliş değilde konuda dahil olanlara istediğine dm den ulaşabilirsin dost tekrardan tebriklerTamam o zaman gol öncesi beğenenler arasında çekiliş yapayım çekim geldiğinde
Çekiliş yapamazsın sen dost sectiklerine Dm at çekiliş yapman yasakTamam o zaman gol öncesi beğenenler arasında çekiliş yapayım çekim geldiğinde
@Shellac a sole dost konuyuy degsııtırırı ceklsısı yapar sen de ıstedıgnne cekısıssı harcıcı dmden ualsabılrııssınTamam o zaman gol öncesi beğenenler arasında çekiliş yapayım çekim geldiğinde
dostum kafanda 2 kişi belirle para muhabbeti geçmesinTamam o zaman gol öncesi beğenenler arasında çekiliş yapayım çekim geldiğinde
Düşüncen için eyvallah dost zamanla alışırsın foruma@Emsalsiz1903 adlı arkadaşa atıyorum o zaman güzel takip etti😂
konu içerisinde para muhbbeti konuşulmasınTeşekkürler arkadaşlar şimdi bu dağıtım muhabbeti nasıl oluyor ilk defa yapıcam
Golden önceki beğenen liste bana kadar olan kısım zaten ben gledikten 3 dk sonra peşpeşe gol oldu.Tamam o zaman gol öncesi beğenenler arasında çekiliş yapayım çekim geldiğinde
Tamamdır zamanla alışacağım kusura bakmayın 😂konu içerisinde para muhbbeti konuşulmasın
özelden iletişime geçersin
kendinde çekiliş yapamazsın Banlanırsın
Konu içerisinde para muhabbeti isim vs geçmeden özelden istersen ulaşırsın dostum
Tsk ederim dost@Emsalsiz1903 adlı arkadaşa atıyorum o zaman güzel takip etti😂