- 7,742
- 4,532
- 113
Alba da alırrr
Herkesin dediğine kulak asma dost şans varsa gelir yolun yarısından çoğu bitmiş zaten umarım son maçta gelir o da güzel gidiyor 40 sayı çıktıo kalbi zina edenler nerde?
Kalbi zina eden kim dosto kalbi zina edenler nerde?
Aynen kardeşim öyle oldu herkes paranın peşinde sanki adam dağıtım yapıcam demişte burda kinaye yapıyorsun herkes gelmiş diye isteyen gelir yorumunu yapar bu kadar art niyetli olmayınKupon wonlamaya başlayınca herkes gelmiş 😅
Zaten. Dağıtım yapicam dememiski arkdas )Aynen kardeşim öyle oldu herkes paranın peşinde sanki adam dağıtım yapıcam demişte burda kinaye yapıyorsun herkes gelmiş diye isteyen gelir yorumunu yapar bu kadar art niyetli olmayın
Art niyetli olduğumu nerden çıkarttin ben her rollingde destek veririm zaten won olunca yalandan gelip mesaj kasmam isterse dagitmasin adam kendi bileceği iş maksat destek, kasa kazanmasin adam kazansınAynen kardeşim öyle oldu herkes paranın peşinde sanki adam dağıtım yapıcam demişte burda kinaye yapıyorsun herkes gelmiş diye isteyen gelir yorumunu yapar bu kadar art niyetli olmayın