Emegine kesene bereket dostBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Mod arkadaşlardan ricam twitterda paylaşılmasın para içim foruma gelen hiç gelmesin .
Aktif üyeler kazanması adına 1.000 mesaj şartı var 1.000 mesajdan az olanlar kusura bakmasın
14:00 son
Teşekkürler knkBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Mod arkadaşlardan ricam twitterda paylaşılmasın para içim foruma gelen hiç gelmesin .
Aktif üyeler kazanması adına 1.000 mesaj şartı var 1.000 mesajdan az olanlar kusura bakmasın
Aynen kanka 5 bin liramı ver@Umutks41 knk sen dün mert gitcek demiştin dimi
Knk ben girmedim idaaya ama worcoldla girmistin herhalde harbi nereden bildin kesin biri söyledi sanaAynen kanka 5 bin liramı ver
Muhtarlik seçimi gibi bir sey olduBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Belliydi acunun ona sinirlenmesinden dolayı smsleri düştü herşeye itiraz ediyorKnk ben girmedim idaaya ama worcoldla girmistin herhalde harbi nereden bildin kesin biri söyledi sana
Tesekkurler kanka etkinlik için bol şans ve kazanclarBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır
Gulucuk koycaktim lanTesekkurler kanka etkinlik için bol şans ve kazanclar
tebrikler kardeşimBu mesajı beğenen lerden çekiliş yapılacaktır