Erhanın morali çok bozuk dayı şaka değil bataklığa girdi çok uyardım ama dinlemedi dostumu kurtarıcam pideci kuponlarımlaErhanım ı getirin bana erhanım ı istiyorum
Erhanın morali çok bozuk dayı şaka değil bataklığa girdi çok uyardım ama dinlemedi dostumu kurtarıcam pideci kuponlarımlaErhanım ı getirin bana erhanım ı istiyorum
Biliyorum geçen bahsetti biraz da bu kadar olduğunu fark etmedimErhanın morali çok bozuk dayı şaka değil bataklığa girdi çok uyardım ama dinlemedi dostumu kurtarıcam pideci kuponlarımla
Nerdesin be kardeşimbizi bütün forum bi araya gelse kurtaramaz dost
bizim durumlar sakat abi kolonya ıcıyorum 2 gun kör 2 gün sonra ispirto yine 2 gün mort ciğerler pert oldu kımyasala basladıkNerdesin be kardeşim
Hayirdir dostbizi bütün forum bi araya gelse kurtaramaz dost
ibretlik hikayeler dost millete akıl vermeye geldimi 1 numarayız biliyosunHayirdir dost
Abi hayırdır inşallah yaibretlik hikayeler dost millete akıl vermeye geldimi 1 numarayız biliyosun
atesle oynadık yandık kardesim öyle işteAbi hayırdır inşallah ya
Kupon mıktarı 50 oran 70 3500 TL 3000 i Umutun
Onda cok haklisin dostum. Hayir olsun bakalim kotunun kotusu derken iyice raydan cikti aslinda hersey. Durmak lazim diye dusunuyorumibretlik hikayeler dost millete akıl vermeye geldimi 1 numarayız biliyosun
Yok kupon 3 k 300 k veriyoKupon mıktarı 50 oran 70 3500 TL 3000 i Umutun
😪estoril 1-0 ms tescilli agla umut