banada sacma geliyo ama hala 50 liramız yok cepte dost bu çelişkiyi bende cozemiyom senelerdirO zaman 450yi 850 yapmak için oynamayacaksın dost
3lü yapıp salacaksın 6-7 orana gelirse 2-3k gelsin
400 kar için 450 vermek bana saçma geliyor
banada sacma geliyo ama hala 50 liramız yok cepte dost bu çelişkiyi bende cozemiyom senelerdirO zaman 450yi 850 yapmak için oynamayacaksın dost
3lü yapıp salacaksın 6-7 orana gelirse 2-3k gelsin
400 kar için 450 vermek bana saçma geliyor
oynayani gordum de senin gibi oynayanini gormedim sen bu oyun tarziyla kãr birakiyon mu hic dost merak ettimDoğru diyon dost at bi 450 bide öyle deniyelim
Ne karı dost o ne demek oluyooynayani gordum de senin gibi oynayanini gormedim sen bu oyun tarziyla kãr birakiyon mu hic dost merak ettim
Canımız sağolsun dostbanada sacma geliyo ama hala 50 liramız yok cepte dost bu çelişkiyi bende cozemiyom senelerdir
umut dostum bakir karı görmedi dahaNe karı dost o ne demek oluyo
dost madem gozun yuksekte sporla olacak is degil kasa ata ata gidiyon elbet patlar biri ya mac oncesi 10 masa tenisi ekle ya da @erhanbey22 i dinleyip 200luk prenses al iki turlu de batiliyoNe karı dost o ne demek oluyo
Haklısın dost bi 200 atar mısın prenses denicemdost madem gozun yuksekte sporla olacak is degil kasa ata ata gidiyon elbet patlar biri ya mac oncesi 10 masa tenisi ekle ya da @erhanbey22 i dinleyip 200luk prenses al iki turlu de batiliyo
sixers ilk perden yatirmasa bizim kuponu belki su an sifirizHaklısın dost bi 200 atar mısın prenses denicem
Yatırmaz dost at hadisixers ilk perden yatirmasa bizim kuponu belki su an sifiriz