Varya biraz götunu sıksa alçak defansın krallığı yüzünden boş beleş iki gol gitti
Rakipte de Bi bok yok bakma adam akıllı oynasa alır şu maçı uzatmalara götürürVarya biraz götunu sıksa alçak defansın krallığı yüzünden boş beleş iki gol gitti
Gerçekten bu bok yok slaviada. Yediğimiz göller defans uyudu kaldı biri tisserand mali yüzüden biri salai . Kim min jae olsa yemezdik. Üstüne gidince mallasio slaviaRakipte de Bi bok yok bakma adam akıllı oynasa alır şu maçı uzatmalara götürür
Bol sans olabilir 2. Yari gorcez
Umut kardeşim o parayı bana verseydin daha hayırlıydı🤣
Böyle rezil maç görmedim ben hayatımda 3 pası Bi araya getiremiyoruz3.1 rezillik
Ben böyle bişe görmedim adamlarda savunma denen birşey yok ilerdeki adamların hepsi bomboş o forvetlerindeki eleman kazma olmasaydı şuan 6 1 falandı maç çok pozisyon harcadıDaha yemesek bari rezillik diz boyu ferdi sakatlandi kotu oldu
Salaide sıradan topcu oldu takıma ayak uydurdu serdar aziz bugün sahada yok tisserand hala mal yazık valla eski devid lı alexli kadro şu takıma 5 atardi. Allah belanizi versin koç ve yönetimiBen böyle bişe görmedim adamlarda savunma denen birşey yok ilerdeki adamların hepsi bomboş o forvetlerindeki eleman kazma olmasaydı şuan 6 1 falandı maç çok pozisyon harcadı
5 ne kelime şu takımı 7 8 yapardı söylenecek çok söz varda ah ah 3 pası Bi araya getiremiyoruz çıldırıyorum 70 e kadar izledim kapadımSalaide sıradan topcu oldu takıma ayak uydurdu serdar aziz bugün sahada yok tisserand hala mal yazık valla eski devid lı alexli kadro şu takıma 5 atardi. Allah belanizi versin koç ve yönetimi
15 TL Sokak hayvanlarına mama alsaydın Damat fenere kurus atılmaz5 ne kelime şu takımı 7 8 yapardı söylenecek çok söz varda ah ah 3 pası Bi araya getiremiyoruz çıldırıyorum 70 e kadar izledim kapadım
Maçı izle kardo defans diye bisey yok bugün fenerde hepsi hatalı goller . Son 20.dk oynadığı topu başta oynasa turu geçmişti15 TL Sokak hayvanlarına mama alsaydın Damat fenere kurus atılmaz
Aslında fenerin kaderiyle @Umutks41 oynadı @mountblade yoksa fener kesın yenerdi adam cenabet 🤣🤣🤣Maçı izle kardo defans diye bisey yok bugün fenerde hepsi hatalı goller . Son 20.dk oynadığı topu başta oynasa turu geçmişti
Ne bu havalar dostAslında fenerin kaderiyle @Umutks41 oynadı @mountblade yoksa fener kesın yenerdi adam cenabet 🤣🤣🤣