- 2,463
- 2,869
- 113
dost aranız açılmış sanki 😂Ben versem tek gole yatar dost bu kupon külliyen çöp bozsun söyle su dolandırıcı dosta
Her çekime 500 atıyodum 499 attım diye böyle konusuyo reisdost aranız açılmış sanki 😂
Bol sans umut gozun kara yine
Açık borçları birikti dost ödemiyordost aranız açılmış sanki 😂
Hiç görmedik 500u nerde at bakalım da öyle konuşmuş olalımHer çekime 500 atıyodum 499 attım diye böyle konusuyo reis
Umut sever seni dost yapar güzellik yahu😂😂 @Umutks41Açık borçları birikti dost ödemiyor
umutun bana yapacağı en büyük güzellik artık beni dolandırmamak olur dostUmut sever seni dost yapar güzellik yahu😂😂 @Umutks41
hahahahahahahahah yapmaz yapmaz dost😂😂umutun bana yapacağı en büyük güzellik artık beni dolandırmamak olur dost
Evlilik yoluna girdi ondan bu şans dost yoksa umut aynı umut bı gecede 10 kere 1k ver 1100 olmadan batırır hepsini utanmadan 20 lira şans parası ister bide üstünehahahahahahahahah yapmaz yapmaz dost😂😂
umuta cevap hakkı doğuyorr dost 😂😂 @Umutks41Evlilik yoluna girdi ondan bu şans dost yoksa umut aynı umut bı gecede 10 kere 1k ver 1100 olmadan batırır hepsini utanmadan 20 lira şans parası ister bide üstüne
Neyse kupon tutarsa yine en kadim dostumdur cuma mübarek gün hatrina bı 2k ya affederim dostumuumuta cevap hakkı doğuyorr dost 😂😂 @Umutks41
hahahaha hiç düşünmeden verir dost kadim dostluğunu bozdurmaz sana😂😂Neyse kupon tutarsa yine en kadim dostumdur cuma mübarek gün hatrina bı 2k ya affederim dostumu
Umut verir dost saftır biraz bak bu 3500 tutsun 2 ağlayım 2k alırım köpeklere mama alcam sokak hayvanlarını doyurcam diyeyim öyle deyince bütün parayı alırım çok düşkündur ite köpeğehahahaha hiç düşünmeden verir dost kadim dostluğunu bozdurmaz sana😂😂
Fena fark yedi ilk periyot igoAğır lose oldu