Gelip totem yapmadın böyle anlaşmamıitıkNiye benim yüzümden dost ilham mı veremedim 😄
Gelip totem yapmadın böyle anlaşmamıitıkNiye benim yüzümden dost ilham mı veremedim 😄
Dost benim hatam özür dilerimGelip totem yapmadın böyle anlaşmamıitık
Verdiğim maçlar geldi 50 bin tl yi alırken ağzının suyu akıyordu dostFormda olmayan tarafa oynuyosun delirtiyorsun , @Guerra06 yeni mi öğrendin bunun tokatçı olduğunu daha düne kadar 3 maç 500 e satıyom diye mesaj atıyordu millete
İnandık güvendik hata ettik abi diğer arkadaşların kulağına küpe olsun bari 😄Formda olmayan tarafa oynuyosun delirtiyorsun , @Guerra06 yeni mi öğrendin bunun tokatçı olduğunu daha düne kadar 3 maç 500 e satıyom diye mesaj atıyordu millete
Bana whatsaptan guerra ersini tokatladım 100 lira kazanırsam yarısı senin diye msj atmayı biliyon ama hıyarto Geçmişi anlatma dün dündür bugün bugünVerdiğim maçlar geldi 50 bin tl yi alırken ağzının suyu akıyordu dost
Umut dolandırıcıdır kimse inanmasın kasa emanet etmesin duyurulurİnandık güvendik hata ettik abi diğer arkadaşların kulağına küpe olsun bari 😄
Tmm şakanın dozunu kaçırma şapalağı yersinUmut dolandırıcıdır kimse inanmasın kasa emanet etmesin duyurulur
kızıl ötesiyle Gonder dostaynen dost ama suan sms gelmıyo operatorlerde sorun var heralde cekmıyo telefonlar
Borcunu öde madem ifşa isteme burdaTmm şakanın dozunu kaçırma şapalağı yersin
İlk senBorcunu öde madem ifşa isteme burda
500 Teslim et Dost 3 k olursa bizde 1 k teslım ederızDostlar şaka bir yana sabah Umut dost bana 5K kazandırdı.Kendisi sağlam masa tenisçisidir ama hatayı biz ettik ufak kasa teslim ettik.500₺ teslim etsek şimdiye 3K hesapta uyuyordu.Güvenle maç alabileceğiniz ender tipsterlardan
Kendisi istemedi dost masa tenisi maçları kalmamış500 Teslim et Dost 3 k olursa bizde 1 k teslım ederız
Ya Ersin ben buna mıçımla gülerim , milletin umutlarıyla umuta oynamayın oynatmayın , mıçımın pipstarı olur oDostlar şaka bir yana sabah Umut dost bana 5K kazandırdı.Kendisi sağlam masa tenisçisidir ama hatayı biz ettik ufak kasa teslim ettik.500₺ teslim etsek şimdiye 3K hesapta uyuyordu.Güvenle maç alabileceğiniz ender tipsterlardan
Cicero Seni bu saatten sonra Saplak ta KesmezYa Ersin ben buna mıçımla gülerim , milletin umutlarıyla umuta oynamayın oynatmayın , mıçımın pipstarı olur o
Bak sen sünnetsiz şişeciye dili açılmış yineYa Ersin ben buna mıçımla gülerim , milletin umutlarıyla umuta oynamayın oynatmayın , mıçımın pipstarı olur o
Vay be gözümde canlanır mazi.En son hatırladığım kadarıyla Dog Houseden pompa yapmıştın siteye sanırım 8K mı ne çekmiştin abi.Seni burada tekrar görebilmek güzel duygu 😄Ya Ersin ben buna mıçımla gülerim , milletin umutlarıyla umuta oynamayın oynatmayın , mıçımın pipstarı olur o
Umut abi ich liebe dichBak sen sünnetsiz şişeciye dili açılmış yine