Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 100 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Dostlar şaka bir yana sabah Umut dost bana 5K kazandırdı.Kendisi sağlam masa tenisçisidir ama hatayı biz ettik ufak kasa teslim ettik.500₺ teslim etsek şimdiye 3K hesapta uyuyordu.Güvenle maç alabileceğiniz ender tipsterlardan

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,684
47,566
113
Dostlar şaka bir yana sabah Umut dost bana 5K kazandırdı.Kendisi sağlam masa tenisçisidir ama hatayı biz ettik ufak kasa teslim ettik.500₺ teslim etsek şimdiye 3K hesapta uyuyordu.Güvenle maç alabileceğiniz ender tipsterlardan
500 Teslim et Dost 3 k olursa bizde 1 k teslım ederız :)

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Ya Ersin ben buna mıçımla gülerim , milletin umutlarıyla umuta oynamayın oynatmayın , mıçımın pipstarı olur o :D

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Ya Ersin ben buna mıçımla gülerim , milletin umutlarıyla umuta oynamayın oynatmayın , mıçımın pipstarı olur o :D
Vay be gözümde canlanır mazi.En son hatırladığım kadarıyla Dog Houseden pompa yapmıştın siteye sanırım 8K mı ne çekmiştin abi.Seni burada tekrar görebilmek güzel duygu 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...