- 94,863
- 50,999
- 113
Geçmiş olsun bro
25 17 olursa kazanmıyormuydu 21 17 de lose nıye yazıyonuz
aga voleybol bilmiyorsun sanırım, sayı alan servis atıyor, servis atan %80 sayı yer25 17 olursa kazanmıyormuydu 21 17 de lose nıye yazıyonuz
Bol şans umutBirazdan baslarız
sen mahallede top kostururken ben takım yonetıyordum 21 17 de lose yazmayacaksın o zaman daha 4 serı yapan takım gormemısın demekkı bunu bılıp bılmemkle alakası yokaga voleybol bilmiyorsun sanırım, sayı alan servis atıyor, servis atan %80 sayı yer
Kayıp bonusu ile.toplariz knkaTakmayın kafanıza tartışmayın giren bize girdi
Rota güzel vermiyo ki 30 TL verirKayıp bonusu ile.toplariz knka
100 yap çek dost rolling yaparız bol şansRota güzel vermiyo ki 30 TL verir
kayıp la bı kere cevır slota gıor sansa donebılırRota güzel vermiyo ki 30 TL verir
bol şans dostBirazdan baslarız
olmamış galiba😔bol şans dost
Bşans yeşilBirazdan baslarız
aynen aynen kesin öyledir :d :d :dsen mahallede top kostururken ben takım yonetıyordum 21 17 de lose yazmayacaksın o zaman daha 4 serı yapan takım gormemısın demekkı bunu bılıp bılmemkle alakası yok
hayatımda gördüğüm en kötü duyarlardan biri. tivitır+ekşi sözlükte takıla takıla millete saldırıp linçlemekte ustalaşmışınızsen mahallede top kostururken ben takım yonetıyordum 21 17 de lose yazmayacaksın o zaman daha 4 serı yapan takım gormemısın demekkı bunu bılıp bılmemkle alakası yok
Ben 16-0 gordum pek voleybol oynamam mecbjr kalirsam tamamen sansa sallayarak oynarim ama yinede denk geldim bunasen mahallede top kostururken ben takım yonetıyordum 21 17 de lose yazmayacaksın o zaman daha 4 serı yapan takım gormemısın demekkı bunu bılıp bılmemkle alakası yok