- 1,069
- 798
- 113
Harbi kumarbazsinGüzel oldu 2 2 ye gelince maç baya sinirlendim 50 TL yi süpriz salladım bu 2 sine böyle
Ekli dosyayı görüntüle 139176
Harbi kumarbazsinGüzel oldu 2 2 ye gelince maç baya sinirlendim 50 TL yi süpriz salladım bu 2 sine böyle
Ekli dosyayı görüntüle 139176
o ne demek dost senın sansına 500luk mu olalım gelmezse needen kendını rıske atıyonBenim şansıma
Verdiğim gelecek gibi hissettim masa vercemo ne demek dost senın sansına 500luk mu olalım gelmezse needen kendını rıske atıyon
Sana kalsın dost sen oyna yan sekmedenVerdiğim gelecek gibi hissettim masa vercem
Dost bende nakit yok sana verirdim faydalanırdın diye düşündüm dostSana kalsın dost sen oyna yan sekmeden
Düşüncen için sağol dostDost bende nakit yok sana verirdim faydalanırdın diye düşündüm dost
şak😂😂🥶Biz kendi aldıklarımıza güvenmiyoruz bide tanımadığım adamın verdiği maça mı basıcam
Dost dün sabah iyi getirdik senle unuttun muBiz kendi aldıklarımıza güvenmiyoruz bide tanımadığım adamın verdiği maça mı basıcam
Eyvallah dostDüşüncen için sağol dost
Ne zaman verdin maç hatırlamadımDost dün sabah iyi getirdik senle unuttun mu
Kaçta başlıyor dostuzayacak setler var bu macta dost 1 1 e gelsin yeter
Şimdi dostKaçta başlıyor dost
basladıKaçta başlıyor dost
Sabah 10frebeti 2k kastık ya dost unuttun mu ama maç vermedim istemedin yineNe zaman verdin maç hatırlamadım
tebrıkler dostSabah 10frebeti 2k kastık ya dost unuttun mu ama maç vermedim istemedin yine