Everton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordueverton saplasın gel bana sapla
bence fakir olur3.55 ten 2.5 üste basan zengin olur
hayal dunyasinda mi yasiyon imkansiz3.55 ten 2.5 üste basan zengin olur
ms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyımEverton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordu
gelıyor golEverton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordu
Ben saplarımms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyım
bana saplayan sapladı zaten bu ara cok kaybettım tum kimyam herseyım bozuldu hele bugun antep senın ben ananı ta kalenın onundekı topu gol atamadı ya adam kac dırek olduBen saplarım
Manyak çocuk ya durduk yere cizdirecek kestaneyiEverton iyi bir sut cekti kaleyi bulmadı ama yakindi baya. Az daha sapliyordu
Atarsa ev atar bence. Oyle demesen iyiydi 😆ms bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyım
nasipAtarsa ev atar bence. Oyle demesen iyiydi 😆
Aç maci izle kanka everton daha baskin oynuyor yahu ben iddaali degilim sadece ofkem var arsenale ve 100 senede gecse gitmez ama sen yine de buyuk konusmams bılemem ama ıy saplasın gel bana sapla cıddıyım
Bide ben saplarım işte Everton atınca Umutks41 saplaması görmedik demezsin dostbana saplayan sapladı zaten bu ara cok kaybettım tum kimyam herseyım bozuldu hele bugun antep senın ben ananı ta kalenın onundekı topu gol atamadı ya adam kac dırek oldu