Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 - Kasa 48 Hedef 400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
@Umutks41 reis sen bilirsin ama devam et demiştim kaybedersen bırak bence para gider demiştim yine sen bilirsin ama para gitmeye başladı

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Kel yedin gül gibi kuponu şeytan diyor 350 yi bas keltoş ms 1 e %99 alır ama çekecem sağlık olsun 10 tl kayıp bonusu ile güzel yürüdük yinede
Aynen öyle 10tl değil 10 ve 12 site sıkıntı çıkarmasın 2 kez bonus verdik deyip 😆😆😆

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Ben sımdı totem yapanları liste yapıp çekiliş yapıcam 3 kişiye 20 tl olarak ben kendim vericem yani bunu
2 kişiye 20 tl de @Shellac forum kuralları gereği çekiliş yapsın konuyu beğenenlerden herkese teşekkürler çıkmayan alınmasın birazdan yeni roll açarız
Ne alınacagız reis kısmet bu işler şimdiden çıksada çıkmasada Allah gönlüne göre versin.

meryem54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,013
1,088
113
Ben sımdı totem yapanları liste yapıp çekiliş yapıcam 3 kişiye 20 tl olarak ben kendim vericem yani bunu
2 kişiye 20 tl de @Shellac forum kuralları gereği çekiliş yapsın konuyu beğenenlerden herkese teşekkürler çıkmayan alınmasın birazdan yeni roll açarız
Emegıne saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...