100 basılır gibiKel yedin gül gibi kuponu şeytan diyor 350 yi bas keltoş ms 1 e %99 alır ama çekecem sağlık olsun 10 tl kayıp bonusu ile güzel yürüdük yinede
Aynen öyle 10tl değil 10 ve 12 site sıkıntı çıkarmasın 2 kez bonus verdik deyip 😆😆😆Kel yedin gül gibi kuponu şeytan diyor 350 yi bas keltoş ms 1 e %99 alır ama çekecem sağlık olsun 10 tl kayıp bonusu ile güzel yürüdük yinede
5-1 yaptı 4.sette bilerek verdi sikecilerCekıyorum zaten öndeymiş Macı alacağını biliyorum ama cekicem
Şerefsiz keltoş 51 onde demin alsan ne olurduCekıyorum zaten öndeymiş Macı alacağını biliyorum ama cekicem
Olsun kar kardır çek gitsinCekıyorum zaten öndeymiş Macı alacağını biliyorum ama cekicem
AhahhahahahsUla galyana getirmeyin adamı.Çek Umudo totem yapan arkadaşların arasından çekilişi yapıp dağıtırsın.Kimse gönül koymaz zaten çektiğin tutar belli.Hadi herkese bol şanslar görüşmek üzere
Aynn cek reısCekıyorum zaten öndeymiş Macı alacağını biliyorum ama cekicem
Tebrıkler kardoBen sımdı totem yapanları liste yapıp çekiliş yapıcam 3 kişiye 20 tl olarak ben kendim vericem yani bunu
2 kişiye 20 tl de @Shellac forum kuralları gereği çekiliş yapsın konuyu beğenenlerden herkese teşekkürler çıkmayan alınmasın birazdan yeni roll açarız
Ne alınacagız reis kısmet bu işler şimdiden çıksada çıkmasada Allah gönlüne göre versin.Ben sımdı totem yapanları liste yapıp çekiliş yapıcam 3 kişiye 20 tl olarak ben kendim vericem yani bunu
2 kişiye 20 tl de @Shellac forum kuralları gereği çekiliş yapsın konuyu beğenenlerden herkese teşekkürler çıkmayan alınmasın birazdan yeni roll açarız
Emegıne saglıkBen sımdı totem yapanları liste yapıp çekiliş yapıcam 3 kişiye 20 tl olarak ben kendim vericem yani bunu
Ah Bu kellerKel malafatı yağlamış son set film çekiyor ulan kel yedin bizi