- 7,357
- 2,809
- 113
Ben futbol oynıcam ya para hemen bitiyo teniste takip etçek bişey kalmıyo en azından futbol oynar zaman geçiririmDua edersin 5 dkya dost uzulme
Ben futbol oynıcam ya para hemen bitiyo teniste takip etçek bişey kalmıyo en azından futbol oynar zaman geçiririmDua edersin 5 dkya dost uzulme
Hadi inşallah yeşillenir.bana müsade sabah sınav var herkese iyi forumlarCebimize Bi 150 tl girsin yeter artık
Bizim isi camii hocası zor çözer bize isinin ehli alim bi cinci hoca lazim yoksa durum sakat@erhanbey22 senın cozum bellı dostum en yakın camıye gıt bı hoca bul. sana bı okusun uflesın sonra eve gıt tekrar abdest al bı sukur namazı ardından nazar duası ertesı gun rulette vurursun parayı
Zaman geçirince ne oluyor dost para mı kazanıyorsunBen futbol oynıcam ya para hemen bitiyo teniste takip etçek bişey kalmıyo en azından futbol oynar zaman geçiririm
iskorpit var tam bır cın uzmanıBizim isi camii hocası zor çözer bize isinin ehli alim bi cinci hoca lazim yoksa durum sakat
Oha bir sürü maç varmış ciddenumut brezılya macları varya ıclerınden 5 ını secıp ılk yarı gollere ataydın keske
son hafta bol gol olurOha bir sürü maç varmış cidden
Bileydik son parayi slotta yemezdik hep bekliyoz bi 8000x vurcak diye olmuyoOha bir sürü maç varmış cidden
Para kalmadı ama atarsan seni kırmayız oynarızson hafta bol gol olur
Alinin konuyla işi biter daha da ugramaz😁Para kalmadı ama atarsan seni kırmayız oynarız
Masa tenisinde 2 dkda kaybetmektense maç takip etmeyi tercih ediyorumZaman geçirince ne oluyor dost para mı kazanıyorsun
Bol şans dostMasa tenisinde 2 dkda kaybetmektense maç takip etmeyi tercih ediyorum
Sanada dost 😍Bol şans dost