Kumarin dini imanı olur mu dost o an aklına hangi yalan geliyorsa onu sallicaksin parayi alip uzayacaksin yanlışsam yanlışsin de😁Dost bu postu yazarken elllerin titremedimi dostt 🤣
Kumarin dini imanı olur mu dost o an aklına hangi yalan geliyorsa onu sallicaksin parayi alip uzayacaksin yanlışsam yanlışsin de😁Dost bu postu yazarken elllerin titremedimi dostt 🤣
Seninle gurur duyuyorum dostKumarin dini imanı olur mu dost o an aklına hangi yalan geliyorsa onu sallicaksin parayi alip uzayacaksin yanlışsam yanlışsin de😁
Kesinlikle dost. Hastane vb ölumlu kalimli olaylar kazalar vb hersey dahildir. Biz bu yola bunlari bilerek girmedik. Ama bunlar olmadanda cark donmuyor. Kumari lanetliyorum buradan 😁Kumarin dini imanı olur mu dost o an aklına hangi yalan geliyorsa onu sallicaksin parayi alip uzayacaksin yanlışsam yanlışsin de😁
Dost kar yağıyo bankta yatıyorum battaniyem yok ama Bi beklentim yokKesinlikle dost. Hastane vb ölumlu kalimli olaylar kazalar vb hersey dahildir. Biz bu yola bunlari bilerek girmedik. Ama bunlar olmadanda cark donmuyor. Kumari lanetliyorum buradan 😁
Dost yuce yaradan kutsuyor seni. Buyuk bi sinavdasin. Kar yagmasi susuz kurak memleket icin iyi bir gelisme. Seni cani gunulden kutluyorumDost kar yağıyo bankta yatıyorum battaniyem yok ama Bi beklentim yok
2 saat daha yemek yemezsem açlıktan olecekmisim ama gerçekten bunu yanlış anlamani istemem dostDost kar yağıyo bankta yatıyorum battaniyem yok ama Bi beklentim yok
Tamam dost yanlış anlamadım ölebilirsin2 saat daha yemek yemezsem açlıktan olecekmisim ama gerçekten bunu yanlış anlamani istemem dost
Bi de böyle tayfa var elinden bir şey gelen ama acı cekmenden haz duyan 🤓Dost yuce yaradan kutsuyor seni. Buyuk bi sinavdasin. Kar yagmasi susuz kurak memleket icin iyi bir gelisme. Seni cani gunulden kutluyorum
Ekmek carpsin elimden bisey gelmiyor dost 😁Bi de böyle tayfa var elinden bir şey gelen ama acı cekmenden haz duyan 🤓
Vbet hesaplarinizi kontrol edin dost 50 free spin var. Mesaj kutusuna bakin.Ekmek carpsin elimden bisey gelmiyor dost 😁
Eklemislermi freeyi dost yoksa kisiye ozelmiInandim dost
Ekli dosyayı görüntüle 118919
Bende yok sasırdık mı hayırEklemislermi freeyi dost yoksa kisiye ozelmi
Dost canli destege manidar bir mesaj birak. Bonus birimine iletsinler😉Bende yok sasırdık mı hayır