Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti unclaimed61 / 2 Maç Rahat Geldi

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,276
6,071
113
Yemin ederim şu gole yatan takımlara ayar oluyorum bir trabzonsporlu olarak yazık gerçekten 2 haftadır gol atıp yatmaya çalışıyoruz sonuç iki maçta berabere şampiyonluk gitti şimdi 5 hafta boyunca yatırsın sıkıntı yok

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
1 gram üzülmedim has oldu ts ye inşallah başakşehir alır yürür burdan

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Başakşehirin şampiyon olmasını zerre kadar istemiyorum , galatasaraylıyım tamam galatasarayda olmasın şampiyon ama başakşehir hiç olmasın . Yazıklar olsun hakkaten

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Başakşehirin şampiyon olmasını zerre kadar istemiyorum , galatasaraylıyım tamam galatasarayda olmasın şampiyon ama başakşehir hiç olmasın . Yazıklar olsun hakkaten
2 hafta basilan gs ya paralar maclari patlatilar simdi bu hafta ts a basildi izle haftayada badak sehire acarlar 1.45 falan millet gomer paralari bum

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
2 hafta basilan gs ya paralar maclari patlatilar simdi bu hafta ts a basildi izle haftayada badak sehire acarlar 1.45 falan millet gomer paralari bum
Bu maçlar ne için başlatıldı corona da düşnmek lazım . Sürpriz değil düşük oran seven biriyim ama şu ortamda yüksek oran koklayıp ona oynamak daha mantıklı . Şike için başlatıldı bu ligler başka bişi değil

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,276
6,071
113
Öyle bi imkan yok Başakşehir kalan bütün maçlarını alır bak gör gs ye de handikap yapıcak yarın görürsün

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Bu maçlar ne için başlatıldı corona da düşnmek lazım . Sürpriz değil düşük oran seven biriyim ama şu ortamda yüksek oran koklayıp ona oynamak daha mantıklı . Şike için başlatıldı bu ligler başka bişi değil
aynen oyle hocam simdi gs ya borclandilar izle gor 32. hafta puan farki 1 olmasa yaz bana burdan gs ya sampiyon yaparlar diyorum tecrube yaniltmaz hepsi ayarli bugub ts tam sike yapti mesele

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Öyle bi imkan yok Başakşehir kalan bütün maçlarını alır bak gör gs ye de handikap yapıcak yarın görürsün
bak gs 2 hafta alirsa diyoeum dediklerim olur yarib basak alirsa zaten sampiyon olmustur demek gider birde gs yener ts u basagi sampiyon yapar ama bebce gs camiiasinda ki sessizlik firtina oncesi sesizlik gibi sen 2 de 2 yapsin izle gor o baskiyla kimseyi sampiyon yapmaz gs

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,276
6,071
113
bak gs 2 hafta alirsa diyoeum dediklerim olur yarib basak alirsa zaten sampiyon olmustur demek gider birde gs yener ts u basagi sampiyon yapar ama bebce gs camiiasinda ki sessizlik firtina oncesi sesizlik gibi sen 2 de 2 yapsin izle gor o baskiyla kimseyi sampiyon yapmaz gs
Kanka gs lisin büyük ihtimal bu oyunla gs nin 2 maçı alabileceğini aklın alıyor mu :)