100 e düşünürüm barışla 30 saattir agzımıza sürmüyoruz gözümüz döndü yaptık bi hata deriz50 tl için gardaşını satmazsın sen
100 e düşünürüm barışla 30 saattir agzımıza sürmüyoruz gözümüz döndü yaptık bi hata deriz50 tl için gardaşını satmazsın sen
O zaman erhanı hiç tanamamışsın sen50 tl için gardaşını satmazsın sen
Hayırdır Berkay sana bi yamuk mu yaptık laf sokar gibi aloooO zaman erhanı hiç tanamamışsın sen
Bu ne alınganlık erhanım ahahahahahahHayırdır Berkay sana bi yamuk mu yaptık mk laf sokar gibi alooo
bu sıralar bitiğiz cigarasızız sinirli ve alınganız trabzon 2.5 alt olursa cigaramız olcak mecbur 2.5 alt olması lazımBu ne alınganlık erhanım ahahahahahah
Çok zor bebu sıralar bitiğiz cigarasızız sinirli ve alınganız trabzon 2.5 alt olursa cigaramız olcak mecbur 2.5 alt olması lazım
Geçmiş olsun kanka ts gitti zaten Başak şampiyon oldu imkan kalmadı bak bu gazla Başak yarın gs yide ezer1 gram üzülmedim has oldu ts ye inşallah başakşehir alır yürür burdan
sen yarin gs kazanirsa izle bu gazla ts u da yener ordan da sampiyon olurGeçmiş olsun kanka ts gitti zaten Başak şampiyon oldu imkan kalmadı bak bu gazla Başak yarın gs yide ezer
2 hafta basilan gs ya paralar maclari patlatilar simdi bu hafta ts a basildi izle haftayada badak sehire acarlar 1.45 falan millet gomer paralari bumBaşakşehirin şampiyon olmasını zerre kadar istemiyorum , galatasaraylıyım tamam galatasarayda olmasın şampiyon ama başakşehir hiç olmasın . Yazıklar olsun hakkaten
Bu maçlar ne için başlatıldı corona da düşnmek lazım . Sürpriz değil düşük oran seven biriyim ama şu ortamda yüksek oran koklayıp ona oynamak daha mantıklı . Şike için başlatıldı bu ligler başka bişi değil2 hafta basilan gs ya paralar maclari patlatilar simdi bu hafta ts a basildi izle haftayada badak sehire acarlar 1.45 falan millet gomer paralari bum
Öyle bi imkan yok Başakşehir kalan bütün maçlarını alır bak gör gs ye de handikap yapıcak yarın görürsün2 hafta basilan gs ya paralar maclari patlatilar simdi bu hafta ts a basildi izle haftayada badak sehire acarlar 1.45 falan millet gomer paralari bum
aynen oyle hocam simdi gs ya borclandilar izle gor 32. hafta puan farki 1 olmasa yaz bana burdan gs ya sampiyon yaparlar diyorum tecrube yaniltmaz hepsi ayarli bugub ts tam sike yapti meseleBu maçlar ne için başlatıldı corona da düşnmek lazım . Sürpriz değil düşük oran seven biriyim ama şu ortamda yüksek oran koklayıp ona oynamak daha mantıklı . Şike için başlatıldı bu ligler başka bişi değil
bak gs 2 hafta alirsa diyoeum dediklerim olur yarib basak alirsa zaten sampiyon olmustur demek gider birde gs yener ts u basagi sampiyon yapar ama bebce gs camiiasinda ki sessizlik firtina oncesi sesizlik gibi sen 2 de 2 yapsin izle gor o baskiyla kimseyi sampiyon yapmaz gsÖyle bi imkan yok Başakşehir kalan bütün maçlarını alır bak gör gs ye de handikap yapıcak yarın görürsün
Kanka gs lisin büyük ihtimal bu oyunla gs nin 2 maçı alabileceğini aklın alıyor mubak gs 2 hafta alirsa diyoeum dediklerim olur yarib basak alirsa zaten sampiyon olmustur demek gider birde gs yener ts u basagi sampiyon yapar ama bebce gs camiiasinda ki sessizlik firtina oncesi sesizlik gibi sen 2 de 2 yapsin izle gor o baskiyla kimseyi sampiyon yapmaz gs
kanka zaten hersey masada belli ki tiyatro diyorum anlamiyon hersey tiyatro oynabma yuzdesi hersryi belirliyor yoksa milyon dolarar futbolcuya kim verirKanka gs lisin büyük ihtimal bu oyunla gs nin 2 maçı alabileceğini aklın alıyor mu