- 13,418
- 8,911
- 113
İnşallah canım benim vallahi umarım olurSende iş yok ben kurtarcam yine bizi Bana bir kaç gün ver
İnşallah canım benim vallahi umarım olurSende iş yok ben kurtarcam yine bizi Bana bir kaç gün ver
Olacak inançlıyızİnşallah canım benim vallahi umarım olur
Bol şanslarSürekli oynadığım bi sistemle oynadım 2 veya 3 tanesi gelirse bi kaç arkadasa yardımcı oluruz
Maçlar geceki wbna maçları
3 maça da
1/2
2/1
Oynadım resimde görünmeyebilir.
Bol şans
tıklayıp bakma ihtiyacı duydun mu kiKardo cekılıste hep sonradan gelenlere cıktı ısyaaaaaan @erhanbey22
çekiliş muhabbetlerini başka konularına taşımayalım kurallar neyse o dostKardo cekılıste hep sonradan gelenlere cıktı ısyaaaaaan @erhanbey22
Recebim dikkatimi çektide ondan soruyorum bu 500 mesaj olayı kaldırıldı mı?Kazananların 3 tanesi 500 mesaj altıda kaldırıldıysa bilgilendir beniKardo cekılıste hep sonradan gelenlere cıktı ısyaaaaaan @erhanbey22
sal gitsin bir kaç üyede var aktifim diye geçiniyor daha 1 kere etkinliğini görmedik mum etmesini biliriz merak etme bizimde günümüz gelecek verilecek cevap hazırKardo cekılıste hep sonradan gelenlere cıktı ısyaaaaaan @erhanbey22
dost sence de bi düzenleme gerekmiyor mu o işlere ? yani tamam bişey demiyoruz ama haksızlık olmasın diye getirdiniz bence şuan haksızlığın önüne geçilmediçekiliş muhabbetlerini başka konularına taşımayalım kurallar neyse o dost
bu gözden kaçmıştır reis büyük ihtimalle devam ediyor sanıyorumRecebim dikkatimi çektide ondan soruyorum bu 500 mesaj olayı kaldırıldı mı?Kazananların 3 tanesi 500 mesaj altıda kaldırıldıysa bilgilendir beni
yok TC onayı yeterli sadecebu gözden kaçmıştır reis büyük ihtimalle devam ediyor sanıyorum
Ne anladım ben o dikişten Erhanımyok TC onayı yeterli sadece
dost etkinlik kurallarında genel kurallar vardır.. önce ki durumlar şimdi ki daha iyi önceden her etkinlik sonunda maç takibi eğlence vs yoktu sadece para için takip edenlerden vardı ve son maça gelince daha çok ilgi görüyordu ve Kaos ortamı oluyordu. bu şekilde kurallar getirdi ve uyulması zorunludur..İddia kupon paylaşım alanına beklmede kuponunu koymuşsun çok güzel dost takip eden olursa içinden geliyorsa özelden şans parası verebilirsin..ama bir başkası sen etkinlik yaptığın için senden para isterse forum içi para alışverişine döner ve yasaktır bu amacımız Forumun huzuru kaçmaması güzel ortam yaratmamız.. kuponunda tekrardan bol şanslar dilerim dostdost sence de bi düzenleme gerekmiyor mu o işlere ? yani tamam bişey demiyoruz ama haksızlık olmasın diye getirdiniz bence şuan haksızlığın önüne geçilmedi
Ben admin ya da mod olsam para sırf etkinlik için aktif olanlara faydasızlara gitmesine üzülürüm valla hile bile yaparım Kurallar tabii ki önemli kural olsun ama çekiliş saatleri bence cok esniyor neyse ya benım kafam rahat artık katılmıyorum benım işime gelmedi çekildim en güzeli şimdi tartısayım mı 3 kurus için gerek yokNe anladım ben o dikişten Erhanım
bana farketmez iy 1 2 favori olmayan alırsa güzel olurBol şanslar sefa kardeş wnba lar genelde senin dediğin taktikten dönüyor ama iy1 mi iy 2 mi onu bilmek baya mesele umarım şans seninle olur .
Umarım kardeşim . Maç başlayınca söyle de takip edelimbana farketmez iy 1 2 favori olmayan alırsa güzel olur
Sen boşver anlama işini skoru yaz kafi@unclaimed61 sen macı dersın takıp ederık kuponu anlamadım