Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti unclaimed61 / Basket Kuponum

Kupon Miktarı
131
Kupon Oranı
2

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,760
159,768
113
dost sence de bi düzenleme gerekmiyor mu o işlere ? yani tamam bişey demiyoruz ama haksızlık olmasın diye getirdiniz bence şuan haksızlığın önüne geçilmedi
dost etkinlik kurallarında genel kurallar vardır.. önce ki durumlar şimdi ki daha iyi önceden her etkinlik sonunda maç takibi eğlence vs yoktu sadece para için takip edenlerden vardı ve son maça gelince daha çok ilgi görüyordu ve Kaos ortamı oluyordu. bu şekilde kurallar getirdi ve uyulması zorunludur..İddia kupon paylaşım alanına beklmede kuponunu koymuşsun çok güzel dost takip eden olursa içinden geliyorsa özelden şans parası verebilirsin..ama bir başkası sen etkinlik yaptığın için senden para isterse forum içi para alışverişine döner ve yasaktır bu amacımız Forumun huzuru kaçmaması güzel ortam yaratmamız.. kuponunda tekrardan bol şanslar dilerim dost :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,691
79,433
113
Ne anladım ben o dikişten Erhanım :)
Ben admin ya da mod olsam para sırf etkinlik için aktif olanlara faydasızlara gitmesine üzülürüm valla hile bile yaparım :) Kurallar tabii ki önemli kural olsun ama çekiliş saatleri bence cok esniyor neyse ya benım kafam rahat artık katılmıyorum benım işime gelmedi çekildim en güzeli şimdi tartısayım mı 3 kurus için gerek yok :)

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Bol şanslar sefa kardeş wnba lar genelde senin dediğin taktikten dönüyor ama iy1 mi iy 2 mi onu bilmek baya mesele umarım şans seninle olur .