- 10,283
- 6,072
- 113
Alt barem 3 beni salzburg lok moskova korkutuyor onlarında em kötü 1er atması lazımcity atar yaaaa @erhanbey22 5 dediyse 3 razıyız bız
Alt barem 3 beni salzburg lok moskova korkutuyor onlarında em kötü 1er atması lazımcity atar yaaaa @erhanbey22 5 dediyse 3 razıyız bız
Şuna bak toplam skor 9-0 oldu3 oldu yuhhh
Gladbach kendi kalesine atsa bariShaktar inş orasına burasına çarpıp bi gol alır kendini atamck gibi
Aynen öyle 2 gelirde gerisi meçhulbu city korkuttmuyor da degıl
aynen onnumara olurCity dünkü Barça gibi 2.yarı 4 tane atsa offff
normalde rahat olması lazımportodan 3 realden 2 gol bekliyorum ben bugun çok mu bekliyorum
Real atar belki fazlasını atarda Moskova ve salz korkutuyor onlarda1er atarsa gelir kupon tabi city 3faşan atması lazımportodan 3 realden 2 gol bekliyorum ben bugun çok mu bekliyorum
valla bu baremden alt oynardım city 3 atsa, lokomotıv atamaz shaktar maks 1, salzburg maks 1 ,madrid maks 2 , porto maks 1 , atalanta maks 1 kurtarırsa senı porto atalanta kurtarır onlarda kurursa gelmez zaten.Bugun deplasmanlara güvendik genel barem yüksek geldi
Bol şans hepimize
Burda bizimle olup destek veren 5 arkadaşa sans parası atacağım
Yok dostum olmayacak değil.23:00 maçları bol gollü geçecek inşallahportodan 3 realden 2 gol bekliyorum ben bugun çok mu bekliyorum