Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Unutmak:

Unutmak:

• Kullanılan toplam oy
    83

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Neyi unuttuğuna bağlı bı durum

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,925
5,456
113
Neyi unuttuğuna bağlı bı durum
Neyi olursa olsun dost ,kendimizi kandirirz sigarayı bıraktım der unuttum deriz ,bir bakmışsın daha sonra 2 pakete çıkarıp yeniden baslamiszdir ,aşk duygusal işlere girmiyorum zaten o başlı başına kendini kandirmaktir bir başkasıyla olsan dahi oh unuttum seni desen dahi unutulmaz dinlediğin bir şarkıda bulursun onu ,unutulmaz hiç bir şey unutulmaz bu hayatta iyilikte ,kötülükte kandırmayalım birbirimizi ,,tıpta bile bunun adı vardır bir şeyler unutulduğu vakit hasta kabul ediliyorsunuz, hasta olmadığınız sürece kendimizi kandırmaktan başka bir şey degil...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
1,940
113
Erkekler neden kendisini iplemeyen kadınları bu kadar takar hiç anlamam. Yani seni zaten kendine layık görmüyor. Seni aşağı görüyor yani. Saçma sapan psikolojiler. Bunların büyük çoğunluğu da platoniktir zaten bu arada 😁 İsterse kainat güzeli olsun. Beni sallamayanı ben ne diye sallayayım. Uçurumdan düşmek üzere olsa elimi uzatmam beni kendine yakıştıramayanı. Unutamıyorlarmış ta bilmem neymiş

Kızı belli bir yaşa gelene kadar anası babası prensesler gibi büyütmüştür. Şimdi de aynı şeyi kocasından beklemektedir. Böyle kızlar genelde güzel kızlar olurlar ama yaptığınız hatayı evlendikten sonra anlarsınız 😁 sürekli el üstünde tutulmak isterler çünkü ve bu belli bir noktadan sonra iyice ızdıraba dönüşür. Çekilmez bir hal alır. Çünkü hep o haklıdır ve hep o pışpışlanmalıdır. Sürekli nazını cazını kaprisini çekmeniz gerekir. Çünkü güzeldir ve bunu dolaylı yoldan da olsa sürekli yüzünüze vurmaya çalışır. Yani senden boşansam peşime 50 tane erkek takılır sen bana kurban ol köle mesajını sürekli dolaylı olarak ta olsa yüzünüze vurur

Son düzenleme:

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
4,964
113
Erkekler neden kendisini iplemeyen kadınları bu kadar takar hiç anlamam. Yani seni zaten kendine layık görmüyor. Seni aşağı görüyor yani. Saçma sapan psikolojiler. Bunların büyük çoğunluğu da platoniktir zaten bu arada 😁 İsterse kainat güzeli olsun. Beni sallamayanı ben ne diye sallayayım. Uçurumdan düşmek üzere olsa elimi uzatmam beni kendine yakıştıramayanı. Unutamıyorlarmış ta bilmem neymiş

Kızı belli bir yaşa gelene kadar anası babası prensesler gibi büyütmüştür. Şimdi de aynı şeyi kocasından beklemektedir. Böyle kızlar genelde güzel kızlar olurlar ama yaptığınız hatayı evlendikten sonra anlarsınız 😁 sürekli el üstünde tutulmak isterler çünkü ve bu belli bir noktadan sonra iyice ızdıraba dönüşür. Çekilmez bir hal alır. Çünkü hep o haklıdır ve hep o pışpışlanmalıdır. Sürekli nazını cazını kaprisini çekmeniz gerekir. Çünkü güzeldir ve bunu dolaylı yoldan da olsa sürekli yüzünüze vurmaya çalışır. Yani senden boşansam peşime 50 tane erkek takılır sen bana kurban ol köle mesajını sürekli dolaylı olarak ta olsa yüzünüze vurur
knk sen hiç bağlanmamışsın bir kıza o yüzden böyle net konuşuyorsun 3sene önce bende senin gibiydim sonrası malum

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
1,940
113
knk sen hiç bağlanmamışsın bir kıza o yüzden böyle net konuşuyorsun 3sene önce bende senin gibiydim sonrası malum
Etrafımda görüdklerim üzerine konuşuyorum. Şımarık kız tecrübesini zaten yaşamak istemem. Gitsin onu bu kadar şımartan anası babası çeksin

Bazı şeyler dış görünüşten, güzellikten yakışıklılıktan daha önemli bence. Kadının da erkeğin de anlayışlı olanı, empati kurabileni makbul. Kafa uyumu önemli. Bencil, egoist, sürekli el üstünde tutulmak isteyen şımarık bir kızı ne yapayım. İsterse kainat güzeli olsun. Izdırap yani.

Benim kuzen böyle bir tiple evlenmişti. 1 yıl geçmeden şiddetli bir şekilde ayrıldılar. En son kız tatile gitmek istedi. Benim kuzen de işlerden başımı kaşıyacak vaktim yok başka zaman gideriz demesine rağmen çekti gitti tatiline. Sonra da film kopmuş zaten. O da bardağı taşıran son damla olmuş

Diyorum ya. İsterse kainat güzeli olsun. Karşılıklı anlayış ve empati bir insanda ilk bakılması gereken özellik

Son düzenleme:

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
4,964
113
Etrafımda görüdklerim üzerine konuşuyorum. Şımarık kız tecrübesini zaten yaşamak istemem. Gitsin onu bu kadar şımartan anası babası çeksin

Bazı şeyler dış görünüşten, güzellikten yakışıklılıktan daha önemli bence. Kadının da erkeğin de anlayışlı olanı, empati kurabileni makbul. Kafa uyumu önemli. Bencil, egoist, sürekli el üstünde tutulmak isteyen şımarık bir kızı ne yapayım. İsterse kainat güzeli olsun. Izdırap yani.

Benim kuzen böyle bir tiple evlenmişti. 1 yıl geçmeden şiddetli bir şekilde ayrıldılar. En son kız tatile gitmek istedi. Benim kuzen de işlerden başımı kaşıyacak vaktim yok başka zaman gideriz demesine rağmen çekti gitti tatiline. Sonra da film kopmuş zaten. O da bardağı taşıran son damla olmuş

Diyorum ya. İsterse kainat güzeli olsun. Karşılıklı anlayış ve empati bir insanda ilk bakılması gereken özellik
hormonlarda önemli etken bazen ne kadar kötü olursa olsun dürtülerden

ne diyim valla düştük bi boka iyi birşey demiyorum zaten ben hayatı bitiriyor böyle toksik ilişkiler

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
221
43
Aslında hiçbir zaman unutamazsın. Unuttum derken bile unuttuğunu iddia ettiğin kişiyi düşünerek bunu söylersin... Sadece unutmak istediğin kişiye artık hissizleşirsin ve bu eskisi kadar acı vermez.

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,455
7,983
113
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,861
113
En kötüsü de unuttuğun kişinin 4 sene sonra tekrar hayatına girerek hayatını tekrar alt üst etmesi