Sanki dolar verince bin dolar veriyor. 3 dolar veriyor 5 dolar veriyor, TL bazında aynı hesaba geliyor zaten.Arkadaşlar bu konunun altına bildiğiniz fre spin usd deneme bonusu veren yabancı siteleri paylaşırmısınız bıktım artık 30 fs 1 lira betlerden
5 dolar veriyor site 225 tlye denk geliyor çekiosun 10 dolar en fazla bi farkı yok kısacasıSanki dolar verince bin dolar veriyor. 3 dolar veriyor 5 dolar veriyor, TL bazında aynı hesaba geliyor zaten.
E onu dedim ben de zaten işte.5 dolar veriyor site 225 tlye denk geliyor çekiosun 10 dolar en fazla bi farkı yok kısacası
mantığa bak kafa yok bizim millette5 dolar veriyor site 225 tlye denk geliyor çekiosun 10 dolar en fazla bi farkı yok kısacası
al bi tanem bak kıyamadım sana hemen usd bonusu arastırdım güle güle harcamantığa bak kafa yok bizim millette
bence arkadaş 3 dolarında fazlasında ona ancak 20 dolar ve katları yeter gibime geliyorMrgambi dene 2100 TL çektim çektim ben 5 gün boyunca 3 dolar veriyor her alanda geçerli 15 dolar yapıp çekiyorsun ben 5 gün boyunca KUPON yaptım 4 ü tuttu 1 i yatti
Bugün 10.gündü baktım yeniden yükleniyor. 15 dolar yaptım, çekim talimatı verdim, talebi iptal edip bakiyeyi sildiler 5 gün kampanyası geçti diyeMrgambi dene 2100 TL çektim çektim ben 5 gün boyunca 3 dolar veriyor her alanda geçerli 15 dolar yapıp çekiyorsun ben 5 gün boyunca KUPON yaptım 4 ü tuttu 1 i yatti
Adı üstünde deneme bonusu ne bekliyorlar bbde anlamıyorum tamam 2000 yap 100 yatır 250 çek gibi saçma bonuslar var ama benim paylaştığım çok güzel adamlar 5 gün boyunca deneme bonusu veriyorbence arkadaş 3 dolarında fazlasında ona ancak 20 dolar ve katları yeter gibime geliyor
Onu bende 6. Günde yaptım yemediler 5 gün süreniz dolmuş diyeBugün 10.gündü baktım yeniden yükleniyor. 15 dolar yaptım, çekim talimatı verdim, talebi iptal edip bakiyeyi sildiler 5 gün kampanyası geçti diye
Madem öyle niye yüklüyorsunuz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz yüklediyseniz o kadar uğraşmış yapmış diyin yatırın ertesi gün yüklemeyin artıkOnu bende 6. Günde yaptım yemediler 5 gün süreniz dolmuş diye
ben 500 tlye laf edeni okudum artık kesmiyor insanları 250 tl yada 500 tl deneme bonuslarıAdı üstünde deneme bonusu ne bekliyorlar bbde anlamıyorum tamam 2000 yap 100 yatır 250 çek gibi saçma bonuslar var ama benim paylaştığım çok güzel adamlar 5 gün boyunca deneme bonusu veriyor
Senin siten olsa enayi gibi millete 1000 lira dağıtır mısın herkes kendi açısından düşünüyor yok 1k versin yok 2k versij yok 100 dolar versinben 500 tlye laf edeni okudum artık kesmiyor insanları 250 tl yada 500 tl deneme bonusları
adı üstünde deneme işte yani site sen kazan diye vermiyorki kaybet üstüne yatırım yap diye veriyor. arada şansın tutar alırsın ona lafım yok.Senin siten olsa enayi gibi millete 1000 lira dağıtır mısın herkes kendi açısından düşünüyor yok 1k versin yok 2k versij yok 100 dolar versin
Mrgambi domain var mı