- 1,141
- 413
- 83
Yok kanka yatırımsız bu
10 dolar yatırımlı ama unutma
Yok kanka yatırımsız bu
10 dolar yatırımla çekim yapabilirsiniz diyor bonustaYok kanka yatırımsız bu
tamam anladım özür dilerim benim hatamSadece 10 dolar yatirirsan istedigin kadar cekebiliyorsun eğer yatirmazsan 15 dolar çekiyorsun
yatırımsız 15dolar ustu cekmek ısteyen yatırım yapsın dıyor ıyı oku ortaokul terksın galiba
nerden bildinyatırımsız 15dolar ustu cekmek ısteyen yatırım yapsın dıyor ıyı oku ortaokul terksın galiba
10 dolar yatırım yaparsan sınırsız cekimYok kanka yatırımsız bu
nasıl alıyoz bonusu kankaSadece 10 dolar yatirirsan istedigin kadar cekebiliyorsun eğer yatirmazsan 15 dolar çekiyorsun
günlük 3 dolar olarak veriyor site 5 günlük biriktirmek yasakmış o 3 doları kullanıcakmışsın yani site kuralların öyle yazıyornasıl alıyoz bonusu kanka
talep mi etmemiz gerekiyorgünlük 3 dolar olarak veriyor site 5 günlük biriktirmek yasakmış o 3 doları kullanıcakmışsın yani site kuralların öyle yazıyor
günlük 3 dolar olarak veriyor site 5 günlük biriktirmek yasakmış o 3 doları kullanıcakmışsın yani site kuralların öyle yazıyor
tam bilmiyorum galiba günlük girişinde tanımlıyor otomatik 3 dolar.talep mi etmemiz gerekiyor
trade alanı hariç tüm alanlarda geçerliymişsporda geçerlimi oran şartı varmı bilgin varmı dost
Herkese vermiyor aga o bonusu sen gene Bi sor müşteri hizmetlerinetalep mi etmemiz gerekiyor
2 .seviye kyc lazımmışHerkese vermiyor aga o bonusu sen gene Bi sor müşteri hizmetlerine