- 5,841
- 5,118
- 113
tokatçısayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin
tokatçısayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin
kanka 4060 uyapın no nasıl tokatçıtokatçı
Yazı yazmasını bile bilmeyen pezevengler adam tokatlamaya calisiyor istesayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin
Kral kacakta oynadım desen bir halt olmaz e ticaret yapıyorum de geç sen taniksin bilgine başvuracaklar bilgiyi ver çık gel kafana takma birşey olmazbüyük ihtimal kaçak iddia bundan kurtulma şansım yok mu
Mesaj ben tokatciyim seni tokatlamaya geldim diyor resmensayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin
Uyaptan sms gelir lakin TÇ kimlik diye resmi kurumdan sms gelmez TC olarak yazılır. Bunu yazan malum irktaki dolandırıcılar olabilir.sayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin
Kral çok bilmeme rağmen beni bile dolandırıyorlardi son saniye avukat arkadaşım uyandirmasa ara bulucu diye 30 k para yatırıyordum UYAP SMS atmazeminmiyiz kanka sadece mahkeme günü yazıyor 4060tan sorgulatın yazıyor 4060 resmi sitede de geçiyor
bunda dolandırılacak bir durum yok para istemiyor ve doğru mesajsayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin
Kumarmi oynattin kardesm veya tesvikmi ettin ki bunu diyebiliyorsunbüyük ihtimal kaçak iddia bundan kurtulma şansım yok mu
Bı akıllı sensin kardesm aralarında durumu anlayabiliyorsun uyap mesaj atmazmis uyap her türlü mesaj atar kendinden biliyorumbunda dolandırılacak bir durum yok para istemiyor ve doğru mesaj