- 5,088
- 4,918
- 113
Dostlar uyuz için kesin çözüm başından geçen var mıdır 3-4 aydır çekiyorum askerdrydiö sivile geldim geçmedi hala ara ara kaşıntılar çekiyorum bu illeti yenen var mı bilgi aktarırsanız çok sevinirim
bende olmadı hiç ama komşunun birinde olmuştu permetrin,sirke falan kullanıyordu sonra taşındılar bir hastalığın kesin çözümünü bilen adam burada olmaz herhalde doktora danışDostlar uyuz için kesin çözüm başından geçen var mıdır 3-4 aydır çekiyorum askerdrydiö sivile geldim geçmedi hala ara ara kaşıntılar çekiyorum bu illeti yenen var mı bilgi aktarırsanız çok sevinirim
sutle yikan gecrr ama sek sutDostlar uyuz için kesin çözüm başından geçen var mıdır 3-4 aydır çekiyorum askerdrydiö sivile geldim geçmedi hala ara ara kaşıntılar çekiyorum bu illeti yenen var mı bilgi aktarırsanız çok sevinirim
Gittim metrin krem verdi bu akşam sürücemDoktora gittin mi
Hocam kükürt sabunu al. Eczaneye gidip uyuz losyonu (kremi) yaptır. Bunları aldıktan sonra benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurumDostlar uyuz için kesin çözüm başından geçen var mıdır 3-4 aydır çekiyorum askerdrydiö sivile geldim geçmedi hala ara ara kaşıntılar çekiyorum bu illeti yenen var mı bilgi aktarırsanız çok sevinirim
İğne var dostum popodan vuruyon bende klinikte kaptim ne yapsam geçmedi bıraktım artık düzenli iğne vuruyorum kendimeGittim metrin krem verdi bu akşam sürücem
Kremlerin alayı hikaye doktor bir ilaç veriyor SSK karsilamiyor bok rengi bir krem var onu sürdükten sonra fıs fiş bir ilaç sürülüyor geçiyormuş bıktım denemedim iğne işimi görüyorGittim metrin krem verdi bu akşam sürücem
Uyuz için bir kremimiz var almak isterseniz dm özele gecebilirsinizDostlar uyuz için kesin çözüm başından geçen var mıdır 3-4 aydır çekiyorum askerdrydiö sivile geldim geçmedi hala ara ara kaşıntılar çekiyorum bu illeti yenen var mı bilgi aktarırsanız çok sevinirim