@Mayko78 Enişte candır gerisi yalandır
@Mayko78 Enişte candır gerisi yalandır
Sende öylesin lan kardeş@Mayko78 Enişte candır gerisi yalandır
@halilayaydn hangi site dostBeyler bi soru soracam şimdi ben bi siteye havale ile yatırım yaptım siteye yatırım yaptığım hesapta direk bi hırdavat şirketi şimdi bunlara şantaj yapsam olurum şimdi bütün bilgileri elimde şirketin
Rakıyı büyük mü açsak 50lik alıp farkla dede mi çevirsek diye bi düşünelim dost
Tabi ya kardeşim benim kadim dostum benim dusmanimizi yedirip icirir sonra hakkını veren adamlarız biz@Mayko78 bizi düşürmek kolaymı ya kanka Allah korusun dost 🤣
Kanka ben wiski yapcam@Mayko78 bizi düşürmek kolaymı ya kanka Allah korusun dost 🤣
Enişte söyle 100 luk check buz meze o piçim.bakiye 15 k slot baslasin abooowwwww hayaller 1000x gerçekler kayıp bonusu🤣🤣🤣Rakıyı büyük mü açsak 50lik alıp farkla dede mi çevirsek diye bi düşünelim dost
@Enişte Sen nasıl istersen açarız sorun yok sana birşey olmasın 🤣❤Rakıyı büyük mü açsak 50lik alıp farkla dede mi çevirsek diye bi düşünelim dost
Aynen öyle kankaTabi ya kardeşim benim kadim dostum benim dusmanimizi yedirip icirir sonra hakkını veren adamlarız biz
Hayatımız kaymış daha ne olacak@Enişte Sen nasıl istersen açarız sorun yok sana birşey olmasın 🤣❤
Ah eniştem ah dili olsada konuşsa geçen yıllar heHayatımız kaymış daha ne olacak
@Mayko78 wiski de alırız ayıpsın dost sen ister yeterkiKanka ben wiski yapcam
Canımsın gardasim@Mayko78 wiski de alırız ayıpsın dost sen ister yeterki
Dobloyu da yedik sülalede namımız 2 paralık oldu zamanında doblosuz enişte mi olur diyeAh eniştem ah dili olsada konuşsa geçen yıllar he
@Enişte Aynen öyle hayatımız felsefe hikaye olmuş ama Allah daha kötüsüne korusun bizi aminHayatımız kaymış daha ne olacak
Sende öylesin dost @Mayko78Canımsın gardasim
Hemde nasıl kafayı sıyırmış millet kankaMillet kafayı sıyırmış iyice mk yada mal taklidi yapıyorlar.