Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vadonun Mekanı

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,575
8,320
113
güvenmiyorum açık açık ona da söylüyorum zaten en iyisi bitirmek doğru diyosun
Hayırdır yeğen,ince islermi...?
Kuşku yüreğinden gitmiyorsa biran önce bitir,,kuşku şuphe insanın ciğerini sizlatir kalbini daima huzur eden bir hastalıktır,ya kuşkudan uzaklaş ya kızdan uzaklaş..ömür geçmez böyle,yaşarken dünyanı zehir edersin kendine,,o zehiri icemiyeceksen at gitsin ...

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
4,954
113
Hayırdır yeğen,ince islermi...?
Kuşku yüreğinden gitmiyorsa biran önce bitir,,kuşku şuphe insanın ciğerini sizlatir kalbini daima huzur eden bir hastalıktır,ya kuşkudan uzaklaş ya kızdan uzaklaş..ömür geçmez böyle,yaşarken dünyanı zehir edersin kendine,,o zehiri icemiyeceksen at gitsin ...
evet dayı ince işler kuşku boldu en son zaten bitirdim dedim iletişimi kestik önümüzdeki maçlara bakcaz artık

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
Kuşku şüphe hastalığı vardı ve var hala bende... Dikkat edin sıyırmayın benim gibi...

Paranoid kişilik bozukluğu, halk arasında paranoya olarak bilinen psikolojik bir rahatsızlıktır. En genel tanımı ile bu rahatsızlık bireyin, diğer insanlara karşı nedensiz ve devamlı şekilde duyduğu şüpheci ve güvensiz yaklaşımdır.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
neyse herkese günaydın, bugün iddaanın şifresini çözücem adasdasdasdasd

takipte kalın :D

vado90