Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vadonun Mekanı

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,273
2,833
113
Seninle aynı seviyeye inan inemem kafan çalışmıyor çünkü

Gfbridvan1907

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,001
8,402
113
Harbi kaliteli salaksın Fenerli olduğundan anlamalıydım. Beni forumda hemen hemen herkes tanır dolandırmayla hayatta işim olmaz. Lan düşünüyorum da harbi kafa yok sende. İnsan mevzu nedir nasıl diye sorar sen dolandırma diyorsun. Çokta umrumda sanki ben de inanmadım gözümle gördüm ikna oldum. Ha fabrika da çalışanların 1 i araba almış diğeri ev için biriktiriyormuş arkadaşımın dediği o. Ama mevzu inanın gerçek bir iki deniyim direk anlatacağım. Beni de dolandırma geçen cümlede geçirmezsen sevinirim
Fenerbahçe li olunca ne oluyormuş dost anlatta bizde nasıl biriymişiz bilelim

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,500
2,210
113
bilin bakalım kim

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,500
2,210
113
Harbi kaliteli salaksın Fenerli olduğundan anlamalıydım. Beni forumda hemen hemen herkes tanır dolandırmayla hayatta işim olmaz. Lan düşünüyorum da harbi kafa yok sende. İnsan mevzu nedir nasıl diye sorar sen dolandırma diyorsun. Çokta umrumda sanki ben de inanmadım gözümle gördüm ikna oldum. Ha fabrika da çalışanların 1 i araba almış diğeri ev için biriktiriyormuş arkadaşımın dediği o. Ama mevzu inanın gerçek bir iki deniyim direk anlatacağım. Beni de dolandırma geçen cümlede geçirmezsen sevinirim
benimde her tanıdığım gs li boş işler müdürü tanıdığım her fenerli de dibine kadar çalışkan nasıl yapalım şimdi bilemedim boş adam

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,500
2,210
113
lan konuda neler olms haberim yok daha yeni okuyorum :D

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,481
442
83
Siteler parayı kırdı ha , 3/0 dan 3/3 .. çok kuponu yaktı bugün gs

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
1727565253983.png

Bu kupon size yol göstericek :d boş işleri bırakın

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,438
7,974
113
Vado dost bu saat oldu açılmadı mekan şu kepenkleri kaldır da oturup bi çay icelim
images - 2024-09-29T145636.439.jpeg