- 1,273
- 2,833
- 113
Seninle aynı seviyeye inan inemem kafan çalışmıyor çünkü
Nurullah ağabey beline kuvvet @Fterim1905 yanına al kazançları fona yatırırSeninle aynı seviyeye inan inemem kafan çalışmıyor çünkü
Fenerbahçe li olunca ne oluyormuş dost anlatta bizde nasıl biriymişiz bilelimHarbi kaliteli salaksın Fenerli olduğundan anlamalıydım. Beni forumda hemen hemen herkes tanır dolandırmayla hayatta işim olmaz. Lan düşünüyorum da harbi kafa yok sende. İnsan mevzu nedir nasıl diye sorar sen dolandırma diyorsun. Çokta umrumda sanki ben de inanmadım gözümle gördüm ikna oldum. Ha fabrika da çalışanların 1 i araba almış diğeri ev için biriktiriyormuş arkadaşımın dediği o. Ama mevzu inanın gerçek bir iki deniyim direk anlatacağım. Beni de dolandırma geçen cümlede geçirmezsen sevinirim
Fenerbahçe li olunca ne oluyormuş dost anlatta bizde nasıl biriymişiz bilelim
nunoooo da Costabilin bakalım kim
benimde her tanıdığım gs li boş işler müdürü tanıdığım her fenerli de dibine kadar çalışkan nasıl yapalım şimdi bilemedim boş adamHarbi kaliteli salaksın Fenerli olduğundan anlamalıydım. Beni forumda hemen hemen herkes tanır dolandırmayla hayatta işim olmaz. Lan düşünüyorum da harbi kafa yok sende. İnsan mevzu nedir nasıl diye sorar sen dolandırma diyorsun. Çokta umrumda sanki ben de inanmadım gözümle gördüm ikna oldum. Ha fabrika da çalışanların 1 i araba almış diğeri ev için biriktiriyormuş arkadaşımın dediği o. Ama mevzu inanın gerçek bir iki deniyim direk anlatacağım. Beni de dolandırma geçen cümlede geçirmezsen sevinirim
o artık brighton li ferdiFerdicim rolle bizi kuruduk
iyi oldu az bile oluyor gs yeSiteler parayı kırdı ha , 3/0 dan 3/3 .. çok kuponu yaktı bugün gs
Ben 0 a 3 2 ken atcktim gtm yemedi valla 9.50 diSiteler parayı kırdı ha , 3/0 dan 3/3 .. çok kuponu yaktı bugün gs
Ya bi kaybol canımı sıkma boş takımın boş taraftarı senibenimde her tanıdığım gs li boş işler müdürü tanıdığım her fenerli de dibine kadar çalışkan nasıl yapalım şimdi bilemedim boş adam
Siteler nasıl parayı kırdı üst var vs herşey oldu maçta 1,20 lik GS galibiyetine oynayan yoktur o kadarSiteler parayı kırdı ha , 3/0 dan 3/3 .. çok kuponu yaktı bugün gs
noldu zoruna mı gitti çalışın o zaman yatmayınYa bi kaybol canımı sıkma boş takımın boş taraftarı seni
iyi oldu iyi ayni bu şekil devam puan kaybı 1 kere başladı mı gerisi elbet gelecekSiteler nasıl parayı kırdı üst var vs herşey oldu maçta 1,20 lik GS galibiyetine oynayan yoktur o kadar
unutmadık ya buralardayızVado dost bu saat oldu açılmadı mekan şu kepenkleri kaldır da oturup bi çay icelim
Ekli dosyayı görüntüle 627839