- 5,500
- 2,210
- 113
cümleten selamun aleyküm
Aleyküm selam Rahmetullahi ve berakatühü dostcümleten selamun aleyküm
benim hemşeri bu zaten bende bulgaristan göçmeniyim bana bilgi vermediVado dost ünlü kahin Baba Vanga vefat etmeden önce 29 Eylül 1995 de canı balık çekmiş ve 3 tane hamsi yemiş. Bugüne işaret bu Trabzonspor maçında 3 gol var kesin
Ekli dosyayı görüntüle 627847
Kehanet gerçek olduVado dost ünlü kahin Baba Vanga vefat etmeden önce 29 Eylül 1995 de canı balık çekmiş ve 3 tane hamsi yemiş. Bugüne işaret bu Trabzonspor maçında 3 gol var kesin
Ekli dosyayı görüntüle 627847
hem de ilk yarıdanKehanet gerçek oldu
valla sıkıntı işler inankiForuma her girdiğimde virüs programı uyarı veriyor. Sebebi ne olabilir ki ? Sitelerde bile bu uyarıyı almıyorum.
Ayrıca son 10 gündür SMS aktive etmiş olduğum hesaplarımdan birinden , kendim giriş sağlamadığım halde SMS şifresi geliyor.
Sizlere tavsiyem her sitede farklı şifre ve kullanıcı adı kullanın. Aynı kullanıcı adı kullanırsanız da SMS güvenliği aktif edin.
iyi napalım
genede kazandık çok şükürAynen dost ama hiç güven vermiyoruz
Şükür böyle dewam dostgenede kazandık çok şükür
Papara normal banka kartıdır temassız özelliği mevcuttur içinde bakiye varsa kerhanede bile kullanilirBeyler papara kartı alışverişte kullanabilir miyim bimde falan. Birde temassız özelliği varmı yoksa şifre mi girmem lazım bilen varmı
önemli olan da kötü bile oynayıp kazanmakgenede kazandık çok şükür
kullanılırBeyler papara kartı alışverişte kullanabilir miyim bimde falan. Birde temassız özelliği varmı yoksa şifre mi girmem lazım bilen varmı
peki her kerhanede geçerli miPapara normal banka kartıdır temassız özelliği mevcuttur içinde bakiye varsa kerhanede bile kullanilir
aynen öyle 3 puan 3 puandır kimse oyuna puan vermiyorŞükür böyle dewam dost
Bilmem hayatımda hiç gitmedim bnpeki her kerhanede geçerli mi
adama öneriyon amaBilmem hayatımda hiç gitmedim bn
Siteler nasıl parayı kırdı üst var vs herşey oldu maçta 1,20 lik GS galibiyetine oynayan yoktur o kadar
😏