- 1,646
- 689
- 113
Oo peki kartı post makinesi mi basıyoruz yoksa kadının pittigindan mi geçiriyoruzPapara normal banka kartıdır temassız özelliği mevcuttur içinde bakiye varsa kerhanede bile kullanilir
Oo peki kartı post makinesi mi basıyoruz yoksa kadının pittigindan mi geçiriyoruzPapara normal banka kartıdır temassız özelliği mevcuttur içinde bakiye varsa kerhanede bile kullanilir
Yeni gördüm geldimi
kazandı mı la
geldi sayAlkmaar devre 1-1... Para attım vbet'e dedim bir iki slot yapayım bakiye artsın daha çok basarım kupona... Olmadı tabi oynayamadım da Şimdi camdan sarkıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 628086
İyice sark dost temiz hava iyi gelirAlkmaar devre 1-1... Para attım vbet'e dedim bir iki slot yapayım bakiye artsın daha çok basarım kupona... Olmadı tabi oynayamadım da Şimdi camdan sarkıyorum.
1-2 won olduİyice sark dost temiz hava iyi gelir
Yazık olmuşAlkmaar devre 1-1... Para attım vbet'e dedim bir iki slot yapayım bakiye artsın daha çok basarım kupona... Olmadı tabi oynayamadım da Şimdi camdan sarkıyorum.
valla salaklık yaptık denenirmiş kuponYazık olmuş
şuan geldiYeni gördüm geldimi
Valla kasa vardi maç bulamadım sürekli tek maçtan yatmaktan başımız dogrulmadivalla salaklık yaptık denenirmiş kupon
aga hep aynı oluyor halbuki parayı özel oranlara dağıtsak veya başka başka bi sürü kombine yapsak günü toplar takip ederizValla kasa vardi maç bulamadım sürekli tek maçtan yatmaktan başımız dogrulmadi