- 7,622
- 2,953
- 113
Art arda bildirimler gelince mesaj geliyor zannettim araya gol bildirimi de sıkışmışBaşımıza taş yağacak aw kupon tuttu 🤣
Başımıza taş yağacak aw kupon tuttu 🤣
Sağol güzel kardeşimHadi hayırlı olsun abi zararı çıkardın bir nebze.. Daim olsun
-9500 gördüm onu ondan diyorum. Ağır ağır fazla göze gelmeden ilerleSağol güzel kardeşim
-5500 daha lazım 🤣
Bi buz daha lazım iyisin den :\Sağol güzel kardeşim
-5500 daha lazım 🤣
Yansımadı hala. sayfayı yenilemekten yalama olduBi buz daha lazım iyisin den :\
Ekstra kupon mu geliyorYansımadı hala. sayfayı yenilemekten yalama oldu
Yok şimdi elleşme zaten abi bu günlük yeterYansımadı hala. sayfayı yenilemekten yalama oldu
La yok yatıcam 5 saat sonra kalkıcam yine kaptırdık kendimizi aw bakiye bırakmak istemiyorum ondan hem size gönderimleride yaparım şansınızı denersinizEkstra kupon mu geliyor
Dost bu buz hokeyi Mac öncesi alınca çok geç sonuçlanıyor bir ara 3 saat beklediğimi hatırlıyorumLa yok yatıcam 5 saat sonra kalkıcam yine kaptırdık kendimizi aw bakiye bırakmak istemiyorum ondan hem size gönderimleride yaparım şansınızı denersiniz
Maç canlıda olmayınca böyle bekletiyolar işte
Ben yatıyom o zaman 🤣Dost bu buz hokeyi Mac öncesi alınca çok geç sonuçlanıyor bir ara 3 saat beklediğimi hatırlıyorum
Allah rahatlık versin dostBen yatıyom o zaman 🤣
Yat abi yat yarın çeker bir kupon daha yaparsın -5500 diyon ne gönderimiLa yok yatıcam 5 saat sonra kalkıcam yine kaptırdık kendimizi aw bakiye bırakmak istemiyorum ondan hem size gönderimleride yaparım şansınızı denersiniz
Maç canlıda olmayınca böyle bekletiyolar işte