- 34,552
- 19,154
- 113
Kirilenko geldi gibi molchanov veriyor dostKirilenko tam bir gavat yine 2-1 den maç verecek 😀😀😀
Kirilenko geldi gibi molchanov veriyor dostKirilenko tam bir gavat yine 2-1 den maç verecek 😀😀😀
Aldı gavat 😀 bu defa timur 2-0 dan verecek 😀😀Kirilenko tam bir gavat yine 2-1 den maç verecek 😀😀😀
İnstagram hesabı falan yok mu bu şerefsizin söveyim 😀😀😀Kirilenko geldi gibi molchanov veriyor dost
Aç bi çekilişte beğenelim dost
Beş haneli çektim diyosun dost daha nasiplenemedik sendenAç bi çekilişte beğenelim dost
10k cekmis 150 tele ile oynuo abkkkkkkBeş haneli çektim diyosun dost daha nasiplenemedik senden
-8500den sonra çektik dost 1500 kar var sadece yoksa ayıpsınBeş haneli çektim diyosun dost daha nasiplenemedik senden
En son şans parası gönderdi bana sonra belini doğrultamadı-8500den sonra çektik dost 1500 kar var sadece yoksa ayıpsın
3.30da belli olur acelen mi far bekle tostAdamin oynip oynamaycagi daha belli deil mi abk ne saçma bişi
Şaka bi yana 18de 0 çektim.En son şans parası gönderdi bana sonra belini doğrultamadı
İstersen tekrar deneyebilirsin 😀😀😀Şaka bi yana 18de 0 çektim.
Kuponlarım bölümü full kırmızı
Büyük cenabetmişsin dost
En düşük orandan yattık yine orspccFreebet ile zehir attık bizde Ekli dosyayı görüntüle 288466
Yok dost kupon yapmaya çalışıyorumOynadın mi dost @Distin