- 4,251
- 4,313
- 113
Erken yazalım bundan sonra. O değil de benim ilk kuponu iyi patlattılarBastan söylesen alırdım kombini aldıktan sonra oyuncu bahsi veriyorsun 😡 sarı kafa ilk yarıdan gelmiş zaten
32 istatistik gelir mi imkansız peh
Erken yazalım bundan sonra. O değil de benim ilk kuponu iyi patlattılarBastan söylesen alırdım kombini aldıktan sonra oyuncu bahsi veriyorsun 😡 sarı kafa ilk yarıdan gelmiş zaten
Senin kara oğlan tuğla atıyor. Bizim total üste de kan doğradılarBastan söylesen alırdım kombini aldıktan sonra oyuncu bahsi veriyorsun 😡 sarı kafa ilk yarıdan gelmiş zaten
Gördüm clevland 2.5 3 dk sayı atmadıErken yazalım bundan sonra. O değil de benim ilk kuponu iyi patlattılar
Son 1.15 de Charlotthe atamadiGördüm clevland 2.5 3 dk sayı atmadı
Biz oynamayınca sadece 40+ sayı atarak getiriyor bahsi ribaundlarda cabasıSenin kara oğlan tuğla atıyor. Bizim total üste de kan doğradılar
Drummund atılır bu gidişle. Maç çok gerginBiz oynamayınca sadece 40+ sayı atarak getiriyor bahsi ribaundlarda cabası
Oynayınca bırak sayıyı her maç 15-20 rib alan adam 3 tane alıyor garip gerçekten
3 faulu var zaten oynamaz daha drummund mudur nedir o oynar
Oynar da o baremin gelmesi için insan üstü şeyler yapması lazım. Bakalım NBAde her şey mümkündürBiz oynamayınca sadece 40+ sayı atarak getiriyor bahsi ribaundlarda cabası
Oynayınca bırak sayıyı her maç 15-20 rib alan adam 3 tane alıyor garip gerçekten
3 faulu var zaten oynamaz daha drummund mudur nedir o oynar
Ya bi ses etme 12 kaldı şoktayımSike var. Embidd çizgiye yollanıyor 7 hucumdur
Hakemler ayar çektiYa bi ses etme 12 kaldı şoktayım
213 sayı olsun, Distin kazansın, isterse sabaha kadar uzasınBu maçta uzayabilir kokusunu aldım
Ben kazanmayım yani213 sayı olsun, Distin kazansın, isterse sabaha kadar uzasın
sen de kazan tabii, sensiz olur mu NBABen kazanmayım yani
8 sayı dana atar 2 de reb çeker.Ağa oynatmıyor kafayı yiycem ya 5 dk geçti al artık aw oyununa şu adamı ya