- 28,421
- 27,602
- 113
İyiyiz abi sağolasınvalla işler yoğun, kafamı kaldıramıyorum. sizler de iyisinizdir umarım
İyiyiz abi sağolasınvalla işler yoğun, kafamı kaldıramıyorum. sizler de iyisinizdir umarım
En hayırlı yere harcamış sın reis13 liraydı galiba. şimdi de hatunlaraayda200k yediren adam yapacam nickimi
Parayı alan geliurHerkes gelıyo yavastan
Soverken bile güldürür : )))Kesinlikle dostum. Ama cok temiz sover siir gibi 😁
sorma valla. sarı saç ve mavi göz yasaklanmalı. lens zorunluluğu gelmeli.O kumardan daha beter dayi
Kumar daha çok zevk veriyor dostO kumardan daha beter dayi
Eskı halımızfen eser yok yerımızı blooda bıraktık djdjjdjdNe varsa yinede eskilerde var
Ne roller çevirirdik sabahlara kadar sohbet muhabbet
Çılgın totemci recoo
@Marley15 in adamı 😂😂Eskı halımızfen eser yok yerımızı blooda bıraktık djdjjdjd
Clevland kadar atmış@Valenciennes randle ye bak 😂😂
Her türlü senden gidiyor farketmiyor de : ))) karıya kıza harcasan da donuna kadar alır kumara harcasanda : )))Kumar daha çok zevk veriyor dost
O yüzden donumuza kadar veriyoruz
HaydiiiEskı halımızfen eser yok yerımızı blooda bıraktık djdjjdjd
Üstad senin karı kızla işin olmazdı seni kim bozdu : ))) erhana felan mı takildin : ))))sorma valla. sarı saç ve mavi göz yasaklanmalı. lens zorunluluğu gelmeli.
O yüzden geri vermesi mümkün olan kumara yatırmak daha mantıklı dostHer türlü senden gidiyor farketmiyor de : ))) karıya kıza harcasan da donuna kadar alır kumara harcasanda : )))
Kesinlikle : ))O yüzden geri vermesi mümkün olan kumara yatırmak daha mantıklı dost
😂😂Haydiii
Sinerjiii
O kupon gelecekkk
Bide üç ayrı mesajda peşpeşe yazıyor 🤣
Genclık yıllarımReconun 10 saniyede 15 mesaj yazdigi gunler guzel gunlerdi