Kaç TL dost3 saat oldu ödemedi aw
Kaç TL dost3 saat oldu ödemedi aw
Kaç trilyon3 saat oldu ödemedi aw
Kasa 100 tron hedef bin tron mu dostBu arada @ZorZerre dost bize rolling sözün vardı nicki değiştirdik unuttun galiba
OlabilirKasa 100 tron hedef bin tron mu dost
Kaç trilyon
Yazmaya utanıyorum diyim anlayınKaç TL dost
Büyük sinyalciBu arada @ZorZerre dost bize rolling sözün vardı nicki değiştirdik unuttun galiba
100 TL mi dost yazıklar olsunYazmaya utanıyorum diyim anlayın
Yeter bize dost paranın lafını mi yapacaz kardesimizeYazmaya utanıyorum diyim anlayın
Az önce red yedi100 TL mi dost yazıklar olsun
Olacağı varsa da olmaz artık 🤣Okan baba fotoyuda koydu profile ne diyorsunuz dostlar olur mu bu iş
Daha 20 dakika önce forumdan birisinden 50 tl borç istedim ya Başım belada herşey çok karıştı işin içinden nasıl çıkıcam bilemiyorum hem maddi sıkıntılar hem okul mevzusu hem açlık derken hem başka dertlerim derken hepsi birbirine girdi. Hatırladım gibi o roll sözünü inşallah yaşarsam param olursa söz merak etmeyinBu arada @ZorZerre dost bize rolling sözün vardı nicki değiştirdik unuttun galiba
Ne yaşaması dost noldu senin gibi temiz efendi biri nasıl işlere girer kiDaha 20 dakika önce forumdan birisinden 50 tl borç istedim ya Başım belada herşey çok karıştı işin içinden nasıl çıkıcam bilemiyorum hem maddi sıkıntılar hem okul mevzusu hem açlık derken hem başka dertlerim derken hepsi birbirine girdi. Hatırladım gibi o roll sözünü inşallah yaşarsam param olursa söz merak etmeyin
Yok bela derken dertten tasadan düzelemedim ya, çok bunalımdayım detayada girmiyim anlatmayıda sevmem böyle şeyleri boşverin. Çok sağolun inşallah geçer kısa sürede, dertsiz insanmı var bi şekilde geçiyo herseyNe yaşaması dost noldu senin gibi temiz efendi biri nasıl işlere girer ki
Umarım düzelir en kısa zaman da dostum Allah yardımcın olsunYok bela derken dertten tasadan düzelemedim ya, çok bunalımdayım detayada girmiyim anlatmayıda sevmem böyle şeyleri boşverin. Çok sağolun inşallah geçer kısa sürede, dertsiz insanmı var bi şekilde geçiyo hersey
Anlatıp içini dökmek istersen dinlerim 🤔 belki yapabileceğim yardımcı olabilcegim bi konu vardır allah büyük sıkma canını düzelir en kötü dediğimiz gecelerin sonunda bile güneş doğuyor 👍Daha 20 dakika önce forumdan birisinden 50 tl borç istedim ya Başım belada herşey çok karıştı işin içinden nasıl çıkıcam bilemiyorum hem maddi sıkıntılar hem okul mevzusu hem açlık derken hem başka dertlerim derken hepsi birbirine girdi. Hatırladım gibi o roll sözünü inşallah yaşarsam param olursa söz merak etmeyin
Ben
Ben tek versem olur mu dost 8 kişinin bir araya getirdiği oranı tek başıma tutturuyorum