- 6,890
- 5,994
- 113
Haydi iyi geceler15 maç var
Dökülün
Ekli dosyalar
-
349.7 KB Görüntüleme: 19
Haydi iyi geceler15 maç var
Dökülün
Tatuma oynanmaz Boston atlantaya çok fark atar süre almaz fazla tatum benceGelmezse dm kapalı.gelirse açık
Ekli dosyayı görüntüle 652010
Kankam iddiasına var mısın. 5 dal sigarasına.Tatuma oynanmaz Boston atlantaya çok fark atar süre almaz fazla tatum bence
Tamam ulanKankam iddiasına var mısın. 5 dal sigarasına.
Peysırs da haliburtın varsa tatum daha hırslı oynar. Alırım sigaralarımı 😁😁Tamam ulan
Atlantaymış awPeysırs da haliburtın varsa tatum daha hırslı oynar. Alırım sigaralarımı 😁😁
Kanka sahte alkol mu içtin ne yaptın halibortin ile ne alakası var Atlanta ile oynuyorPeysırs da haliburtın varsa tatum daha hırslı oynar. Alırım sigaralarımı 😁😁
Trey yang varsa tatum içinden geçer. Kariyer gecesi olacak @AllanSaintMaximin dostAtlantaymış aw
Sahtesini bile alamıyoruz amk . Zorla sövdürdün gece gece 😁😁😁😁Kanka sahte alkol mu içtin ne yaptın halibortin ile ne alakası var Atlanta ile oynuyor
Ne memuru alkol beyTrey yang varsa tatum içinden geçer. Kariyer gecesi olacak @AllanSaintMaximin dost
Tebrikler dost 😎
he hocam bursada beyinden ameliyat olduydu annem yada olcaktı bi gün sonra. 2 seneden fazla geçti net hatırlamıyomda biyerden bulup gitmiştim babam yanındaydı annemin başında yetiştim allahtan. o vakit 100-150 işimi görüyodu dilendiydim forumdaki tanıdık kişilerdenEn son annem hasta memlekete gidicem bilet parası yollar mısın demişti sonra noldu bilmiyorum dost
Mesaj atmaz çekilişleri beğenip geçerdi son dönemlerinde
hatırladım nası parayı bulduğumuda annemin evde kağıtları vardı ameliyat olcağı tarihe dair. tivitrdan 5-6 tipstıra özelden yazdım bitanesi atmıştı adamın hesabı bişe aklımda. allah kimseyi yoklukla sınamasın mkhe hocam bursada beyinden ameliyat olduydu annem yada olcaktı bi gün sonra. 2 seneden fazla geçti net hatırlamıyomda biyerden bulup gitmiştim babam yanındaydı annemin başında yetiştim allahtan. o vakit 100-150 işimi görüyodu dilendiydim forumdaki tanıdık kişilerden
Ameliyat nasıl gectihe hocam bursada beyinden ameliyat olduydu annem yada olcaktı bi gün sonra. 2 seneden fazla geçti net hatırlamıyomda biyerden bulup gitmiştim babam yanındaydı annemin başında yetiştim allahtan. o vakit 100-150 işimi görüyodu dilendiydim forumdaki tanıdık kişilerden
Para çok