muhtemelSon maçlarında inanılmaz asist yapıyor biz oynadık diye yapmaktan vazgeçmez umarım
muhtemelSon maçlarında inanılmaz asist yapıyor biz oynadık diye yapmaktan vazgeçmez umarım
knk benim kendi düşüncem cashout pişmanlıktırArkadaşlar gelir mi yoksa bozdurayım mı ?
Topu ondan başka eline olmaz herhalde sixersta eksik maçın adamı olmasi için herşey müsaitSon maçlarında inanılmaz asist yapıyor biz oynadık diye yapmaktan vazgeçmez umarım
Gelebilir dostArkadaşlar gelir mi yoksa bozdurayım mı ?
Evet geç saat olmasını özellikle seçtim oynadığım oyuncu 3 maç üst üste 13'e ulaşmamış bu maç ulaşır diye düşündümGelebilir dost
Clippers maçı biraz geç saate. iki önemli oyuncusu olmayabilir belirsiz yazıyor
Asistler dedmondan geldi 😂Kyle Lowry 1. Per 7de kaldı
Ortalama her periyot 8 yapsa 32den won diyoruz altında kaldık 1 sayıda olsa. Atışları girmedi
son periyot daha iyi oynar benceKyle Lowry 1. Per 7de kaldı
Ortalama her periyot 8 yapsa 32den won diyoruz altında kaldık 1 sayıda olsa. Atışları girmedi
kanka brooks nasıl gidiyorAsistler dedmondan geldi 😂
İlk çeyrek 4 şuankanka brooks nasıl gidiyor
Embiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adamaAsistler dedmondan geldi 😂
Bi bakmışsın oyundan atılmış hshsEmbiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adama
bizimi sayı atamazsa zor artık embide oynasan lovry şov yaparEmbiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adama
Holiday 2 assist lazım. Geçen gün KAT gibi olmayalımEmbiide baksana ilk perden 20 istatistik nedir boşuna sövmüyorum bu adama
inş gelir ama fark çok rotasyona giderse sıkıntıBenim kupon tate nin bir basketine kaldı Ekli dosyayı görüntüle 195892