- 13,350
- 15,412
- 113
Çok iyi takip edersen var ama ilgili degilsen adami batirirBu oyuncu bahsinde para var mi reis
Çok iyi takip edersen var ama ilgili degilsen adami batirirBu oyuncu bahsinde para var mi reis
Neden hocam ne olduTelekom - Petkim maçında yine birşeyler çeviriyor bizim baronlar.
Maç başı baremler 155 civarı, sonra b365'te epeyi bir baremler askıda kalıyor. ilk çeyrek 4:40 kala 15 sayı çıkmışken baremler 166.5 olarak açılıyor tekrar. bu senaryoyu o kadar çok gördüm ki.Neden hocam ne oldu
Sen ne oynadın bu maça pekiMaç başı baremler 155 civarı, sonra b365'te epeyi bir baremler askıda kalıyor. ilk çeyrek 4:40 kala 15 sayı çıkmışken baremler 166.5 olarak açılıyor tekrar. bu senaryoyu o kadar çok gördüm ki.
2. çeyrek 41.5 üst aldım. ilk çeyrek 35.5 üstSen ne oynadın bu maça peki
İlk per gelmiş niye kızıyorsun2. çeyrek 41.5 üst aldım. ilk çeyrek 35.5 üst
2. Per de gelebilir. Faul hakları dolu iki takimin2. çeyrek 41.5 üst aldım. ilk çeyrek 35.5 üst
Kızdığım yok da BSL Avrupa'nın lokomotif liglerinden bir tanesi. Şaibe ile anılmasını istemiyorum açıkçası, iyi para kazandım ama pis işler bunlarİlk per gelmiş niye kızıyorsun
Ama hocam en az 160 cikicak mac zaten. Bakalim bende tv den izliyorumKızdığım yok da BSL Avrupa'nın lokomotif liglerinden bir tanesi. Şaibe ile anılmasını istemiyorum açıkçası, iyi para kazandım ama pis işler bunlar
Ama o lokomotiflik 2015- 2019 arasıydı şuan kalite düştüKızdığım yok da BSL Avrupa'nın lokomotif liglerinden bir tanesi. Şaibe ile anılmasını istemiyorum açıkçası, iyi para kazandım ama pis işler bunlar
Para yok artık takımlarda, kaliteli yabancılar alınamıyor epeyidir.Ama o lokomotiflik 2015- 2019 arasıydı şuan kalite düştü
Evet ama ne topçular çıktı bizim ligden hep kaptılar. Bu arada tebriklerPara yok artık takımlarda, kaliteli yabancılar alınamıyor epeyidir.
Ama maçı izliyorum doğru düdüklerDemek ki olay hakemlerde bitiyormuş, her şeye faul çaldılar, inanılmaz.
Yok be dostum, o son 1 dk kala Petkim'linin içeriye penetresi bariz hücum fauldü, Telekom'lu sabit idi. üstüne bir de teknik yediler.Ama maçı izliyorum doğru düdükler
Hayır hocam yanılıyorsun, penetre alanını işgal ediyor orda 1 ayak sabit değildi ayrıca. Hucüm faul olduğunu düşünmüyorum. Boşver kuponun geldi işte 😅😅😅😅Yok be dostum, o son 1 dk kala Petkim'linin içeriye penetresi bariz hücum fauldü, Telekom'lu sabit idi. üstüne bir de teknik yediler.
Şu holiganın özel oranına ne dersin?Hayır hocam yanılıyorsun, penetre alanını işgal ediyor orda 1 ayak sabit değildi ayrıca. Hucüm faul olduğunu düşünmüyorum. Boşver kuponun geldi işte 😅😅😅😅