Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vampirbey | Balıkesir Derbisinde Balıkesir 2.80 Oranıyla Kazanmak Zorunda

Kupon Miktarı
10
Kupon Oranı
6.00

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
544
93
okadar çok zor fikstüre sahip olması beni balıkesirspora oynamaya itti bandırmaspor aynı şehrin takımına zorluk çıkarmaz futbolda herşey olabilir fakat ben evsahibinin düşme hattından nefes alıp 7 puanlıkfarkla samsunspor deplasmanına gideceğini düşünüyorum kaybederlerse balıkesirspor işini çok riske atabilir
altınordu ms 1
başakşehir m1 umarım başakşehir yarın yanıltmaz herkese bol şanslar bu maçların içinde balıkesirspor yüksek oranıyla riske girilip galibiyetine oynanır

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 10₺
Kupon oranı 6.00
Kupon kazancı 60₺

Helboy72

Hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
205
65
28
Bol şans

Helboy72

Hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
205
65
28
Ama sıkıntılı

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,976
893
113
Tam tersi hocam bandırma ve balıkesir birbirine neredeyse düşman 2 il ve ilçe merkezleri . Hiç imtiyaz geçiceklerini sanmıyorum ben olsa bandırma oynardım mesela bandırmalıyım . Umarım kazanırsınz

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
544
93
Tam tersi hocam bandırma ve balıkesir birbirine neredeyse düşman 2 il ve ilçe merkezleri . Hiç imtiyaz geçiceklerini sanmıyorum ben olsa bandırma oynardım mesela bandırmalıyım . Umarım kazanırsınz
aralarında rekabetvar zaten gayet normal balıkesirspor bugünkayıp yaşarsa o fikstürde çok zora sokar durumunu risk aldık bandırmaspor giresunsporuda yendi deplasmanda herşeye açık