- 4,797
- 1,261
- 113
Sende sağol reis sağlık olsunsağolun canlar takip ettiğiniz için sağlık olsun
Sende sağol reis sağlık olsunsağolun canlar takip ettiğiniz için sağlık olsun
Helal dost ne kadar sakinsin ben olsam ana baci mezardaki ne kadar küfürsağolun canlar takip ettiğiniz için sağlık olsun
gönülleri fethettin dost önemli olan oolsun dost gelse nasıl verirdik 5 kişiye 100 tl dolu tarafından bakmak lazım 🤣
Al işte bi sinemaci dahaolsun dost gelse nasıl verirdik 5 kişiye 100 tl dolu tarafından bakmak lazım 🤣
berber seyfiyle takıl biraz dostHelal dost ne kadar sakinsin ben olsam ana baci mezardaki ne kadar küfür
Kupon yattı kanka boş şovu bırak parası yok adamıngönülleri fethettin dost önemli olan o
Onun belasını versin bastığı yerde ot bitmez o modelinberber seyfiyle takıl biraz dost
banane dost bana kımse yatınca paran kaldımı dıye sormuyoKupon yattı kanka boş şovu bırak parası yok adamın
Ufakta olsa koparayim çabası erhanin takdire şayan dostKupon yattı kanka boş şovu bırak parası yok adamın
Sanki bize herkes soruyor awbanane dost bana kımse yatınca paran kaldımı dıye sormuyo
Sırtlan şovUfakta olsa koparayim çabası erhanin takdire şayan dost
konuyu dıllendıren sensın dost bellıkı bı seyler ateslemek geldı ıcındenSanki bize herkes soruyor aw
Geliyor içimden ama payfix müsade etmiyor dostkonuyu dıllendıren sensın dost bellıkı bı seyler ateslemek geldı ıcınden
Şeninde rfkHerkesin kadir gecesi mübarek olsun dostlar
Aramızda onun muhbiri var dost hakkında fazla ileri geri konsumamak lazımzebra dayımı biraz daha konusacaktık neden kapadınız muhabbeti
Sağol rfk 😀🙏Şeninde rfk
zebra dayımla kadim dostuzAramızda onun muhbiri var dost hakkında fazla ileri geri konsumamak lazım
dayımın eli kolu uzundur inanırımAramızda onun muhbiri var dost hakkında fazla ileri geri konsumamak lazım