- 332
- 80
- 28
1200 yaptık öyle kaldıSite açılmıyor link nedir. Hepsini denedim
1200 yaptık öyle kaldıSite açılmıyor link nedir. Hepsini denedim
Site linki ne kanka girilmiyorki. Nasıl şimdi bu kodu verdi sana150VAY bu kodu verdi şimdi canlı destek 150 frespin 2500 yap 250 çek gates de geçerli başka oyuna giremiyorsunuz
Birader şimdi verdi diyosun hangi linkden girdin siteye söylesene150VAY bu kodu verdi şimdi canlı destek 150 frespin 2500 yap 250 çek gates de geçerli başka oyuna giremiyorsunuz
Site linki atarmisinknklar üyelikte sms onayı istiyormu seri diyin hele telefonu yaptırmaya verdim simi içinde unutmuşum aw
Site linki atarmisin
kardo kaydolurken sms istedimi
Birader girebiliyormusun siteye ?
Kod oldu verdi ama kazancıda ayni oyunda diyor yani tek oyun 2.500 mucize belki
Efet giremeyenler genelde interneti aile modunda oldugu icin giremiyordur musteri hizmetlerinden yada uygulamasindan ayarlardan aile koruma modunu kapatin cogu siteye giremezsiniz zaten o mod acikken internetinizdeBirader girebiliyormusun siteye ?
Ekran görüntüsü atarmisin bi siteye girince. Ne alakası var aile korumasıyla bütün sitelere giriyoruz buna girmiyor. Pcden telefondan farklı tarayıcıdan denedik girmiyor sen nasıl giriyon bi ekran at bakimEfet giremeyenler genelde interneti aile modunda oldugu icin giremiyordur musteri hizmetlerinden yada uygulamasindan ayarlardan aile koruma modunu kapatin cogu siteye giremezsiniz zaten o mod acikken internetinizde
Girmiyor ! girmiyor herkes mi giremiyor ? Hayatımıza devam edelim en güzeli 😎Ekran görüntüsü atarmisin bi siteye girince. Ne alakası var aile korumasıyla bütün sitelere giriyoruz buna girmiyor. Pcden telefondan farklı tarayıcıdan denedik girmiyor sen nasıl giriyon bi ekran at bakim
Boş boş konuşuyor kanka aile koruması falan. Ayar oldumGirmiyor ! girmiyor herkes mi giremiyor ? Hayatımıza devam edelim en güzeli 😎
Adam inanıyor girdiğine Yapacak birşey yok! VPN bile açtım seri şekilde numaraları değiştirdim olmadı. Trafik yok sağlayıcıda bir adım öteye geçmiyor. Sal bro boşverBoş boş konuşuyor kanka aile koruması falan. Ayar oldum
Doğru diyon kanka tamamAdam inanıyor girdiğine Yapacak birşey yok! VPN bile açtım seri şekilde numaraları değiştirdim olmadı. Trafik yok sağlayıcıda bir adım öteye geçmiyor. Sal bro boşver