- 10,467
- 5,606
- 113
Bence @Vbet Türkiye boyle dedikodulara izin vermemek icin kazanamayan tum katilimcilara minimum 1.000 tl nakit ekleyecek.onada 300 kişi katılacak 20 kişi kazanacak 280 kişi haksızlık var aynı kişilere çıkıyor diyecek
Bence @Vbet Türkiye boyle dedikodulara izin vermemek icin kazanamayan tum katilimcilara minimum 1.000 tl nakit ekleyecek.onada 300 kişi katılacak 20 kişi kazanacak 280 kişi haksızlık var aynı kişilere çıkıyor diyecek
Aynen bu işte umursamaz olursan çıkıyor üstüne düşersen çıkmıyor bize çıkmaz yani fazla kafaya takıyoruz bu işleriO zaman zorlamaya gerek yok şunun surasinda ne kaldı güneşi görmeye ☀
Vbette zaten cikmicak 😄😄Aynen bu işte umursamaz olursan çıkıyor üstüne düşersen çıkmıyor bize çıkmaz yani fazla kafaya takıyoruz bu işleri
Neden çıkmasın bizim başımızda kel değil garibanlıktan saç sakal karışmış birbirine en çok biz hak ediyoruz 😃Vbette zaten cikmicak 😄😄
Eniste bu vbette milyon olayi ne ne zman aciklaniyor orda da yapmisiz bilmeden biseyler mail gelmisAynen bu işte umursamaz olursan çıkıyor üstüne düşersen çıkmıyor bize çıkmaz yani fazla kafaya takıyoruz bu işleri
Benim 60Neden çıkmasın bizim başımızda kel değil garibanlıktan saç sakal karışmış birbirine en çok biz hak ediyoruz 😃
Ona çıkar bence ödül ama onun kadar oynayan yok orda muhtemelen genelde varsa da 3 kişiyi geçmezbu @Cubiter zaten vbetin adamı garanti ona çıkacak 😄
Bende vbetin adami olurum bana cikacaksabu @Cubiter zaten vbetin adamı garanti ona çıkacak 😄
Suat banada geçen mesaj gelmiş o neyin nesiEniste bu vbette milyon olayi ne ne zman aciklaniyor orda da yapmisiz bilmeden biseyler mail gelmis
Aynen kanka o haziran bitince Temmuz başında yapılacak 25 bilet falan var bizde deEniste bu vbette milyon olayi ne ne zman aciklaniyor orda da yapmisiz bilmeden biseyler mail gelmis
O da cekilis bende bilmiyom cok ondan sordum enisteyeSuat banada geçen mesaj gelmiş o neyin nesi
Bana çıkarsa Vbet baskılı tshirt giyip 81 biletin hatrına 81 vilayeti gezerim o thirtle dostBenim 60
Senin 81
Hadi hayırlısı 🤭
Geçen gün site içi mesai geldi ondan sorim dedim.ben bu çekiliş zannediyrdmO da cekilis bende bilmiyom cok ondan sordum enisteye
Bana çıksın sen ve ben toplamında 141 kez ters takla atarım 😄Bana çıkarsa Vbet baskılı tshirt giyip 81 biletin hatrına 81 vilayeti gezerim o thirtle dost
Yok yok hicbirsey yok habibiye güvendik cwkim bekliyoz oda yaş oldu500 yetmez be bak sadakat puanları belki dolmuştur onları bozdur
Valla 25 beni bu ay kurtarır gecen sene hazıranda bi 50 bin artı para kullandık bın pişman olduk her ay 3.500 faiz takıyorlar bir süredir de ödeyemedik şu belayı atsak başımızdan belki şansımız açılacakBana çıksın sen ve ben toplamında 141 kez ters takla atarım 😄
3/4 aydır pek yatırım yok 200 k yi gecmemisdir bana çıkarsa zaten yine oraya yatircazbu @Cubiter zaten vbetin adamı garanti ona çıkacak 😄
Dur bakalim ay basi milyoner olalimGeçen gün site içi mesai geldi ondan sorim dedim.ben bu çekiliş zannediyrdm
Merhaba, Sezer
VBET'in Milyoner Piyangosu'nda 1,000,000₺ kazanmak için çok çaba harcıyorsunuz.
16.06.24 tarihine göre, 10 biletiniz var!
Oynamaya devam, milyonu veya diğer büyük ödüllerden birini kazanma şansınız devam ediyor!
Daha fazla bilet toplayın ve kazanmak için günlük maksimum 30 bilete ulaşın.