Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Veee Tarih 6 KASIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,496
28,211
113
Bune lan Biz şampiyonlar ligi hayali kuruyoruz tek eksik kupamız o adamların övündügü şeye bak komik vallahi 😁

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Beyler fenerlilere kızmayın kuş oldukları için beyinleride o kadar kimse bana fenerin büyük takım diye bahsetmesin yok 28 şampiyonlukları varmış 1958 den önce o tarihten önce 7 yediklerini unutuolar isterse fener 8 atsın gs ye bu kafayla tük takımlarından hiç bi halt olmaz noldu bayern barçaya kaç attı hatırlıonuz mu ulan kaç sene oldu avrupada yok kaç yıldır şampiyon olamıyolar en fazla kaç sene üst üste sampiyon olmuşlar ellerinde kadıköy kozları vardı oda geçen sezon gitti fenerbahçeye büyük takım kimse demesin 19 değilde 13 14 şampiyonlukları olsa kimse umursamazdı türkiyedir galatasaray bunu aklınıza sokun senede 1 gün eglenirsiniz çocuk bayramı gibi sonraki bütün gün takımınıza başkanınıza söversiniz oyuncularınıza söversiniz 6-0 başarıdır kaç sene geçti üstünden biz uefa kupamız var dediğimizdede onlar kaç sene oldu diyordu 5-1 lik kupa galibiyetide var ama hiçbir galatasaraylı bunlarla övünmez bizi türkiye ligi kesmiyor artık imkan olsakta şampiyonlar ligi seviyesine gelebilsek açın biraz futbol izleyin bizim türkiyede oynanan top futbol değil adamların 20 sene önceki oynadığı topu oynuyoruz biraz akıllı olun geçin bunları bak bjk 8 yedi gs realden 6 yedi real o gün gelince bizle dalgamı geçecek liverpool bjk ile dalgamı geçecek bizde bu kafa olduğu sürece hiç bi cacık olmaz isteyen istediği yorumu yapabilir ama duruö bu beyler uyanın artık adamlar nerde biz nerdeyiz bu arada galatasaraylıyım ama emin olun keşke diyorum bizde şu adamların oynadıgı gibi top oynasak bu sadece gs için değil bjk fb ts bütün takımlar biraz futbol izleyebilsek

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Beyler fenerlilere kızmayın kuş oldukları için beyinleride o kadar kimse bana fenerin büyük takım diye bahsetmesin yok 28 şampiyonlukları varmış 1958 den önce o tarihten önce 7 yediklerini unutuolar isterse fener 8 atsın gs ye bu kafayla tük takımlarından hiç bi halt olmaz noldu bayern barçaya kaç attı hatırlıonuz mu ulan kaç sene oldu avrupada yok kaç yıldır şampiyon olamıyolar en fazla kaç sene üst üste sampiyon olmuşlar ellerinde kadıköy kozları vardı oda geçen sezon gitti fenerbahçeye büyük takım kimse demesin 19 değilde 13 14 şampiyonlukları olsa kimse umursamazdı türkiyedir galatasaray bunu aklınıza sokun senede 1 gün eglenirsiniz çocuk bayramı gibi sonraki bütün gün takımınıza başkanınıza söversiniz oyuncularınıza söversiniz 6-0 başarıdır kaç sene geçti üstünden biz uefa kupamız var dediğimizdede onlar kaç sene oldu diyordu 5-1 lik kupa galibiyetide var ama hiçbir galatasaraylı bunlarla övünmez bizi türkiye ligi kesmiyor artık imkan olsakta şampiyonlar ligi seviyesine gelebilsek açın biraz futbol izleyin bizim türkiyede oynanan top futbol değil adamların 20 sene önceki oynadığı topu oynuyoruz biraz akıllı olun geçin bunları bak bjk 8 yedi gs realden 6 yedi real o gün gelince bizle dalgamı geçecek liverpool bjk ile dalgamı geçecek bizde bu kafa olduğu sürece hiç bi cacık olmaz isteyen istediği yorumu yapabilir ama duruö bu beyler uyanın artık adamlar nerde biz nerdeyiz bu arada galatasaraylıyım ama emin olun keşke diyorum bizde şu adamların oynadıgı gibi top oynasak bu sadece gs için değil bjk fb ts bütün takımlar biraz futbol izleyebilsek
knk cok sınırlı gordum seni

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Galatasaray da kendine Avrupa Fatihi diyor ya en fazla buna gülüyorum ülke puanını bu duruma Fenerbahçe getirmedi Avrupa Fatihi(!) Gs getirdi
Fener olsaydı cok mu farklı olcaktı adam
knk cok sınırlı gordum seni
Sinirli değilim knk beyin yok bizim insanlarımızda yıl olmuş 2021 bizimkiler neyi kutluo abi bu kafada insanlar var iştr türk futbolunun başında o yüzden bi cacık olmaz knk skor falan hikaye 6.0 7.0 olsun ne olcak bana de fenere 10 atcaz veya şampiyonlar ligi yarı final veya ne bilim final mi görmek istersib fener umrumda olmaz abi feneri 10 0 yensen ne yenmesen ne

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
kardes sizi kafayi yemissiniz kupa aldik sahanizda hala 6.0 diyonuz

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Fener olsaydı cok mu farklı olcaktı adam

Sinirli değilim knk beyin yok bizim insanlarımızda yıl olmuş 2021 bizimkiler neyi kutluo abi bu kafada insanlar var iştr türk futbolunun başında o yüzden bi cacık olmaz knk skor falan hikaye 6.0 7.0 olsun ne olcak bana de fenere 10 atcaz veya şampiyonlar ligi yarı final veya ne bilim final mi görmek istersib fener umrumda olmaz abi feneri 10 0 yensen ne yenmesen ne
keske turk futbolu olsa ekonomide ayni

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Bi nba maçı izle git bide eurolig izle
Bi ingiltere ligi maçı izle git bide türkiye ligi maçı izle
Hangisi zevkli hangisi heyecan veriyor

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,340
3,197
113
migros açıktaydım maçta hey gidi günler..Galatasaray taraftarını stada saat 16:00 gibi aldılar yanlış hatırlamıyosam , 15-20 dak geçmeden tuvalet fayansları kırıp bize atmaya başladılar bizden karşıya derken yarım saatte polis aldı çıkardı gs taraftarını :) iyiki izlememişler daha sıkıntı olurdu maç çok ilginçti ilk yarı hatırladığım gs çok daha iyi oynadı hatta bi portekizli genç çocuk var attığı şut direği yaladı ordan kafamı sıyırdı geçti :) o maçın 6-0 bitmesi gerçekten çok ilginç maçın hakkı 6-0 değildi bence

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
keske turk futbolu olsa ekonomide ayni
Knk ülke olarak bu kafa da olduğumuz sürece böyle devam eder biz duygusal milletin adamın anasına söv ama fenere laf söleme böle insanlar var git asya bak koreye japonyaya adamların işi kendilerini geliştirmek bizm ekonomik olarak gelişsek bile gene batarız cünkü aklımız yok kullanacak herşeye duygusal yaklaşıyoruz

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Geçmişine takılı kalıp yaşayan insan ilerleyemez beyler unutun uefa kupasını unutun 6-0 8-0

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Knk ülke olarak bu kafa da olduğumuz sürece böyle devam eder biz duygusal milletin adamın anasına söv ama fenere laf söleme böle insanlar var git asya bak koreye japonyaya adamların işi kendilerini geliştirmek bizm ekonomik olarak gelişsek bile gene batarız cünkü aklımız yok kullanacak herşeye duygusal yaklaşıyoruz
bu kumari oynamaya basladiktan sonra duygum jalmadi para icin herkes her boku yapar aga bunu ogrendim

hakanyasinn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
259
67
28
Beyler açılın onların UEFA kupası var. Oysaki geçen sene Gsye oyun oynandı az kalsın şampiyonlar ligi tarihine geçiyorlardı gol atamama rekoru :D

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
bu kumari oynamaya basladiktan sonra duygum jalmadi para icin herkes her boku yapar aga bunu ogrendim
Orası öle knk da merhamet vicdan onları geçemiosun bugün adam senle dalga geçer yarın bişey olur ilk yardımını sen koşarsın bu bizm türk milleti ne has duygu örnek mesala seçimden chp akp fln kavga edioz yok adamlara gebersin falan sonra ne oluyo bi afet oluyo bi deprem herkez orda yardımda soruyormı yardım ederken hangi takımlısın hangi partilisin yok ama dünyada dönen şike olsun hileler olsun kumar sayesinde öğrenmiş olduk herşeyi yoksa mal gibi izlemeyr devam ederdik

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Beyler açılın onların UEFA kupası var. Oysaki geçen sene Gsye oyun oynandı az kalsın şampiyonlar ligi tarihine geçiyorlardı gol atamama rekoru :D
32 yaşında adamsın 32 senede fener senin hayatına bi 6-0 kazandırdı başka ne kattı
Senden 3 yaş büyüğüm kardeşim :D problem ne biliyor musun sen benim burada yazdıklarıma sinirlenecek kadar boş bir insansın gülüp geçsene :D sen bir şey yazdıkça kahkaha atıyorum evde
Sinirli olduğumu suan nerden bilion :) gülerek yazıyorum bunları 32 yaşında adamsın ama hala kafa yapın cocuk 32 senede bi 6-0 gördün sen kutlamaya devam et çocuk bayramındada hatırlat sana bi hediyem var

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Senden 3 yaş büyüğüm kardeşim :D problem ne biliyor musun sen benim burada yazdıklarıma sinirlenecek kadar boş bir insansın gülüp geçsene :D sen bir şey yazdıkça kahkaha atıyorum evde
Boş insan fln da deme hakkına sahip değilsin uslubunu bil 3 yaş büyük olsan ne olur kimin ne yaşadıgını nerden biliosun 32 sene yaşamadım ama senin 60 senede yaşıcagın bi çok seyi yaşamış olabilirim o yüzden fazla uzatmanın manası yok sen git şimdi ac youtube dan 6-0 özetini izle izle kendini eğlendir oldumu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...