- 586
- 212
- 43
ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun
Daha dün konuştuk aksam benden borc istedi bende de yokdu veremediydimO değilde daha dün akşam 8 de aktifmis yalan dünya vallaha yalan dünya ya
Seninde piskolojin yıkılmıştır Allah seninde yardımcin olsun reisDaha dün konuştuk aksam benden borc istedi bende de yokdu veremediydim
4 gün öncede amcamın oğlu (27) kendini tüfekle vurdu intihar etti . memleketten yeni geldiydim . Cok zor bi durum . Gercekden dünya boş . O yuzden her aninizi guzel yasayin hic birseyi kafaya takmayin .Seninde piskolojin yıkılmıştır Allah seninde yardımcin olsun reis
Üc yıl öncede başka forumdan #tanidigim sdtdrsn47 genç kardeşim vardı..aynı senin gibi sürekli konuşur alışveriş yapardık..o sara nöbetinden 30 yaşını görmeden vefat etmişti .bir yıl boyunca hiç aklımdan çıkmadı..yani diyeceğim o ki bu durum seni en az bir yıl sarsacakDaha dün konuştuk aksam benden borc istedi bende de yokdu veremediydim
Eyv can rıdomBaşınız sağolsun
bende severdim naif bir insandı.Allah taksiratını afetsinÜc yıl öncede başka forumdan #tanidigim sdtdrsn47 genç kardeşim vardı..aynı senin gibi sürekli konuşur alışveriş yapardık..o sara nöbetinden 30 yaşını görmeden vefat etmişti .bir yıl boyunca hiç aklımdan çıkmadı..yani diyeceğim o ki bu durum seni en az bir yıl sarsacak
Bol bol sabırlar kardesim