- 15
- 1
- 3
Arkadaslar az once mesaj atti vegabet26.com
10tl cevrimli spor bonusu yada 20freespin cevrimsiz almayanlar baksin.
Bol şans
10tl cevrimli spor bonusu yada 20freespin cevrimsiz almayanlar baksin.
Bol şans
şuan yeni ödeme seçenekleri ekleniyormuş ve çarşamba günü aktif olucakmış. 2 gün önce bana bu sekılde soyledıler. site yeni tasımıs domainini ama alt yapısı gercektende saglam bakabılırsınız .Betscountruct kullanıyorlarCanli destek baglanmiyor
tamamdır ben bu mailden donus yapıcam sana ,bende paparadan çekim yapacağım site içinde aktif olmasını bekliyorum en iyisi papara cunku yatırım/cekim ismlerinden en az komısyonlu sıstem
doğrudur hocam piyasada çok sahtekar siteler var . yatırım yapacağın siteyi öncesinde lisans ve altyapı sağlayıcısına bakıcaksın,oncelıkle yuksek yatırım yapmayacaskın mnm yatırım mıktarıyla gırıp goruceksın yani anlıycan kazandıgın mıktarı cekım talebınde bulundugunda verıyor mu ,verıyorsa kac gunde veriyor bunları gozlemleyeceksın.kupabette
nasıl kaptırdın dostum detaylı anlatsana yardımcı olabılırım belkıdebirine parayi kaptirdim
aynen forumlara baktım sıte dolandırıcıymıs keske biraz arastırma yapıp da gırseydın ama caanlı destege baglanırsam bunu muhakkak yazıcam,sıtenın acıgını bulmaya calısıyorum eger bulursam hacklıycem. bakalım gorsunler mılletın parasını dolandırmak neymıscekim talepi verdim siteye ulasilmiyor 09.08.2018 verdi 2.400tl tahrihden beri yok elemanlarin hepsi hizlibette gecti