- 1,545
- 1,140
- 113
Dokunmayın gardaşıma be Angaralı bilir işini rahat olun ❤🙏
Ankara'nın neresi laaa bebeler 🤣Ayip ediyorsun bir mesaj sizi ne kadar rahatsiz eder ustelik bonusu aldiktan sonra da mesaji sildim gece gece yapmayin ayiptir
Dokunmayın gardaşıma be Angaralı bilir işini rahat olun ❤🙏
Ankara'nın neresi laaa bebeler 🤣Ayip ediyorsun bir mesaj sizi ne kadar rahatsiz eder ustelik bonusu aldiktan sonra da mesaji sildim gece gece yapmayin ayiptir
Olabilir baktim bulamadim sizi etiketlemeden attigim bir mesaj niye bu kadar rahatsiz ediyor ki bildirim gelmiyor mesaj kutunuz dolmuyor hepinize hayirli geceler bol sanslarBunun için çekim paylaşım konuları var dostum
Kombine olarak denedin demi kral tek maç olarak değil.1.30 kabul etmiyor 1.90 da çıkıyo freebet
Altındağ kralAnkara'nın neresi laaa bebeler 🤣
Gecen güzel olsun gardaşım. Bilinçli yapanlar var bilerek o yüzden biraz sitemli konuyu dağıtıyorlar yoksa senlik değil takma kafana görüşürüz.Olabilir baktim bulamadim sizi etiketlemeden attigim bir mesaj niye bu kadar rahatsiz ediyor ki bildirim gelmiyor mesaj kutunuz dolmuyor hepinize hayirli geceler bol sanslar
sendemi ankaralisin dostumAnkara'nın neresi laaa bebeler 🤣
Kombine olarak denedim 1.30 ekliyom çikmiyor 1.90 ekliyom 2 maç ta çıkıyo freebetKombine olarak denedin demi kral tek maç olarak değil.
Aynen Polatlısendemi ankaralisin dostum
keske anca boyle seylerde sans var ya 🤣🤣Bı 50 ni alırım dostum ozaman 🤣🤣🤣
Knk bena cok x attı ama hepsi mi 2 olur zaten onu da yapacağı yoktu 30 TL verdi ama çekim yaptım bakalım gelecek micekim verildi gelirse yazarim paylasana tesekkurler spin alin dede acik gibi 250 x atti
Konuyu ben patlastim çekim yapamadım ben hariç çeken 2 kişi oldu helal olsun valla 😅😅Çekim verildi gelirse yazarım
Senden alırım dostum ozaman 🤣🤣Knk bena cok x attı ama hepsi mi 2 olur zaten onu da yapacağı yoktu 30 TL verdi ama çekim yaptım bakalım gelecek mi
kanka sans isi iste nezamn ne olucagi belli olmuyo 10 kisi yanyana ayninsite ayni oyunda oynasak 9 una atmayip birine atar sans iste kendi paran olsa gelmezKnk bena cok x attı ama hepsi mi 2 olur zaten onu da yapacağı yoktu 30 TL verdi ama çekim yaptım bakalım gelecek mi
100 luk yaptin gene hadi iyisin🤣🤣Senden alırım dostum ozaman 🤣🤣
Hela kendi param olsa 0 lanmistimkanka sans isi iste nezamn ne olucagi belli olmuyo 10 kisi yanyana ayninsite ayni oyunda oynasak 9 una atmayip birine atar sans iste kendi paran olsa gelmez
Bayspin 50 yatır kodu gir 250 veriyor 500 yap cek100 luk yaptin gene hadi iyisin🤣🤣