- 2,767
- 1,861
- 113
Dolandırıcı site haberiniz olsun para yatırmayin carparlar
Dolandırıcı site haberiniz olsun para yatırmayin carparlar
Deneme bonusu vermeyince dolandırıcı mi oluyor dost 😂😂yapma gözünü seveyimDolandırıcı site haberiniz olsun para yatırmayin carparlar
Hahah yok abi mesaj göndermedik berirli kişilere gönderdik diyor herkez aldı amaDeneme bonusu vermeyince dolandırıcı mi oluyor dost 😂😂yapma gözünü seveyim
Dimi 😂😂😂Deneme bonusu vermeyince dolandırıcı mi oluyor dost 😂😂yapma gözünü seveyim
Hahah yok abi mesaj göndermedik berirli kişilere gönderdik diyor herkez aldı ama
Usta gelen mesajı gonderebilirmisinArkadaşlar mesaj geldi az önce. 30 TL deneme bonusu dilediğin bahsi alabiliyorsun. 3 lu kombine min 1.5 oran olmalı.
Site güncel adresi de bu. Çekim yapılır mı bilmiyorum. Deniycez.
İlk çekim papara dediler.
Gönderdim dost ancak listede olman lazımmisUsta gelen mesajı gonderebilirmisin
3lü kombine min 1.50Ben şimdi istedim verdi şartları sormadık
saglandir ve cekimleri cok hizli hic sorun yasamadim 5 yildirTrendbet nasıl oynayan var mı oradan
Çekim yapılmıyor. Kural hatası diyorlar..Arkadaşlar mesaj geldi az önce. 30 TL deneme bonusu dilediğin bahsi alabiliyorsun. 3 lu kombine min 1.5 oran olmalı.
Site güncel adresi de bu. Çekim yapılır mı bilmiyorum. Deniycez.
İlk çekim papara dediler.
bana da atarmısın telBende direk no tel verip aldim
gecmiş olsunDeneme bonusu kontenjanımız dolmuştur dedi Canlı Destek , boşuna üye oldum
Haha seni komik kardeşim 2 gün sonra burda şikayet açarsınız paramı ödemiyorlar veya bakiyemi sildiler diye benden size tavsiye sponsor dışı para yatırmayin site adamiysanizda 2 kişinin 50 TL sini alcaz diye orda burda gezmeyinDeneme bonusu vermiyor diye siteyi dolandırıcı ilan ettiğin için asıl seni site dışına atmalilar admin gerekli işlemi yapın